Cercetarile in cazul Huidu sunt in faza avansata de solutionare - procurori

Joi, 19 Aprilie 2012, ora 18:26
2329 citiri
Cercetarile in cazul Huidu sunt in faza avansata de solutionare - procurori
Foto: Arhiva

Dosarul privind accidentul provocat de Serban Huidu in localitatea brasoveana Timisul de Jos se afla in faza avansata de solutionare, urmand sa mai fie formulate raspunsurile la cererea unui expert desemnat de una din parti, care a solicitat lamuriri suplimentare privind o concluzie a expertizei.

Dosarul se afla in continuare in cercetarea procurorilor de la Parchetul de pe langa Judecatoria Brasov.

Huidu era apt sa conduca in momentul producerii accidentului - expertiza medico-legala

"Urmare a depunerii concluziilor expertizei tehnice si a comunicarii acesteia, partile din dosarul cauzei nu au formulat obiectiuni. Expertul parte, desemnat in cauza de catre una din parti a solicitat lamuriri suplimentare in raport de concluziile conform carora 'autoturismul nu a derapat'.

Astfel, procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Brasov au transmis Institutului de Expertize Criminalistice solicitarea prin care expertul parte a cerut lamuriri suplimentare in legatura cu imprejurarile producerii accidentului rutier, avand in vedere concluziile din expertiza, potrivit carora 'autoturismul nu a derapat'. Urmeaza ca Institutul de Expertize Criminalistice sa formuleze punctul de vedere in raport cu precizarile solicitate, intr-un termen rezonabil", se precizeaza intr-un comunicat al Parchetului General.

In acelasi comunicat se precizeaza si faptul ca, potrivit expertizei de specialitate, la data accidentului Serban Huidu era apt pentru a conduce un autovehicul pe drumurile publice.

Expertiza in cazul accidentului lui Huidu - Nu a adaptat viteza la conditiile de drum

Reamintim ca procurorii au dispus, in data de 18 octombrie 2011, la doua zile dupa producerea accidentului, inceperea urmaririi penale fata de Serban Huidu, acuzat de uciderea din culpa a trei persoane.

In dosar s-a retinut faptul ca Serban Huidu, aflat la volanul unui autoturism, nu a adaptat viteza de circulatie la conditiile de drum (carosabil ud), a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu o Dacia Logan ce venea din sens opus. In urma impactului a rezultat decesul ocupantilor autoturismului Logan.

Accidentul s-a produs pe DN1, la iesirea din localitatea Timisul de Sus - intr-o zona in care sunt curbe si viteza legala este de 50 de kilometri la ora.

Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţie de senator vor da filmări intime"
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţie de senator vor da filmări intime"
Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a primit amenințări și este hărțuită, cu scopul de a-și prezenta demisia. Ea pretinde chiar că e șantajată cu filmări compromițătoare cu ea,...
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va dezbate marţi contestaţia depusă de Alianţa Dreapta Unită la decizia Biroului Electoral Central de respingere a protocolului său de constituire....
#cercetari accident Serban Huidu, #Serban Huidu accident, #Serban Huidu masina , #accident
Comentarii
Poza florescumihairo
florescumihairo
rank 4