Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Huidu, sotia lui si bona copiilor, transferati la un spital din Bucuresti

Luni, 17 Octombrie 2011, ora 10:53
3092 citiri
Huidu, sotia lui si bona copiilor, transferati la un spital din Bucuresti
Foto: Arhiva

Serban Huidu, sotia lui si bona baietilor sai vor fi transferati, luni, la un spital din Bucuresti.

Imediat dupa accidentul de duminica din Timisul de Sus, provocat de realizatorul TV, cei trei au fost internati la Spitalul Judetean de Urgenta Brasov. Potrivit Realitatea Tv, transferul la un spital din Bucuresti se va face cu acordul medicilor brasoveni.

"Transferul se face in conditiile legii, la solicitarea medicului curant de catre un alt spital. Brasovul este la limita si transferul se face pentru Bucuresti, ca centru regional, sau catre Targu Mures sau Cluj. Datorita unor elemente obiective, si familia sa poate sa ceara acest lucru.

Transferul se face si pe criterii de domiciliu, dar se face numai cu acordul medicului curant. Nu vorbesc despre cazul in speta, dar victimele unui accident rutier se pot transfera daca nu sunt in stare grava, iar transferul se face cu o ambulanta, fiind monitorizat, in functie de gravitate", a explicat Bogdan Oprita, medic sef SMURD.

Accidentul provocat de Serban Huidu - ce stiu si ce spun anchetatorii

De asemenea, Serban Huidu urmeaza sa fie audiat in cazul accidentului pe care l-a provocat pe DN1, intre Brasov si Predeal, si in urma caruia au murit trei persoane. Procurorul de caz, insotit de cinci politisti, se afla luni dimineata in salonul lui Serban Huidu, din sectia de neorochirurgie din spitalul din Brasov.

A treia victima din accidentul provocat de Huidu a murit

Bilantul accidentului pe care l-a provocat Serban Huidu pe DN1, intre Brasov si Predeal, in dreptul localitatii Timisul de Sus, a crescut, luni dimineata, la trei morti.

Cel de-al treilea pasager din Loganul pe care l-a accidentat realizatorul Tv a murit, luni dimineata, in jurul orei 7:00, in spitalul din Brasov. Alte doua persoane au murit duminica, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de autoturismul condus de Huidu.

D.R.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#Serban Huidu accident 3 morti, #Huidu transferat Bucuresti, #Huidu accident Brasob, #Huidu cerectat penal , #accident