Huidu: Traiesc un santaj media de neimaginat. Nu ma voi lasa calcat in picioare!

Vineri, 02 Noiembrie 2012, ora 18:57
8067 citiri
Huidu: Traiesc un santaj media de neimaginat. Nu ma voi lasa calcat in picioare!
Foto: Libertatea

Serban Huidu se considera hartuit de paparazzii aflati in ultima perioada pe urmele lui, apreciind ca este supus unui santaj media. Realizatorul de televiziune ii asigura pe urmasii victimelor de adanca sa compasiune, dar spune ca nu se va lasa calcat in picioare.

"Traiesc in ultime zile un santaj media de neimaginat! M-am deplasat la o petrecere organizata Roton (o casa de discuri autohtona-un important jucator de pe piata media), ca sa ma intalnesc cu oamenii din industria in care activez! In interior am fost filmat non stop, pentru a se folosi limbajul: ia uite: petrece dupa accidentul ala teribil! Jalnic si patetic! O alta publicatie s-a gandit sa scrie un 'interviu', dupa ce unul din avocati a explicat cum sta cazul pe subiectul Huidu!", scrie Serban Huidu pe blogul personal.

Fostul "carcotas" remarca faptul ca "toti oamenii din media stiu realitatea, stiu dosarul si totusi au ales limbajul populist si usor de vandut!".

"Nu am vrut sa mi se ia apararea, ci sa se relateze corect! Ce vise am si eu!", adauga acesta in postarea sa pe blog.

"Vreau sa asigur rudele victimelor, ca nu ma intorc in prim plan in televiziune, asa cum gresit cred, si ca banii, pe care i-am convenit, ii dau in continuare in contul care a fost inchis, desi am avut o intelegere pe care numai eu am decis sa o respect! Ii rog si pe ei si pe avocatii lor sa constientizeze realitatea si sa redeschida contul pe care l-au inchis!

Nu vreau nimic inapoi! Orice as face, suferinta si pierderile lor nu le pot alina!", mai precizeaza acesta.

Serban Huidu puncteaza si faptul ca presa de scandal din asta traieste, din "oameni care isi pun poalele in cap", prin urmare, spune el, faptul ca nu a vorbit despre accidentul pe care l-a comis timp de un an ii deranjeaza pe jurnalistii din aceasta zona a presei.

"In ceea ce priveste actul de justitie, el nu a fost influentat in nici un fel, desi s-au spus multe si am fost demonizat ca am cumparat justitia cu bani! Nu am contestat nimic, desi puteam, pentru ca procesul sa se termine repede si oamenii sa primeasca despagubirile ce vor fi stabilite de catre judecatori! (...)

As vrea sa asigur urmasii victimelor de adanca mea compasiune, dar as vrea sa inteleaga ca nu ma voi lasa calcat in picioare, desi asta s-a urmarit de catre media si avocatii care ii manipuleaza! Ma voi supune oricarei hotarari a Justitiei, in care am increderea ca isi va face treaba, indifent cat e de mare presiunea media exercitata in aceste zile asupra ei!", mai scrie Huidu, referindu-se procesul civil deschis de urmasii victimelor accidentului pe care l-a produs in urma cu un an.

C.B.

Quarterly Report - Editia 4

Sute de incidente, sesizate de la începutul campaniei electorale. Concluziile verificărilor
Sute de incidente, sesizate de la începutul campaniei electorale. Concluziile verificărilor
370 de evenimente sau incidente au fost sesizate de la debutul campaniei electorale, iar în urma verificărilor au fost aplicate 105 sancţiuni contravenţionale, a informat joi, 23 mai, Guvernul,...
Cum se apără George Simion de acuzațiile de extremism: ”Până şi papuaşii s-au răzvrătit”
Cum se apără George Simion de acuzațiile de extremism: ”Până şi papuaşii s-au răzvrătit”
George Simion, preşedintele AUR, le-a spus nemţenilor că nu sunt extremişti şi nu iau puterea prin forţă. În schimb, el a adăugat că acum avem mai mulți ”stăpâni” și că ”toată...
#Huidu accident santaj media, #Huidu proces penal, #Huidu revenire Cronica, #Huidu hartuit paparazzi , #accident