Interviu cu Serban Huidu, revenit "pe sticla" la Cronica Carcotasilor - Se intoarce si Gainusa?

Miercuri, 30 Septembrie 2015, ora 07:59
24159 citiri
Interviu cu Serban Huidu, revenit "pe sticla" la Cronica Carcotasilor - Se intoarce si Gainusa?

Dupa ce nu a mai fost vazut de telespectatori timp de mai bine de trei ani, Serban Huidu a revenit "pe sticla", fiind in acest moment, unul dintre prezentatorii emisiunii Cronica Carcotasilor.

Surpriza majora: Serban Huidu revine pe sticla

Cum si Dezbracatu' a revenit, l-am intrebat pe Serban Huidu daca exista planuri de reunire a intregii trupe, inclusiv cu Mihai Gainusa, si daca regreta iesirea "din umbra".

Intr-un interviu acordat Ziare.com, Serban Huidu ne-a spus si care a fost mesajul care l-a emotionat cel mai tare de la revenirea sa la TV.

V-ati intors dupa mai bine de trei ani "pe sticla", la Cronica Carcotasilor. Cum e revenirea? Pe o scara de la 1 la 10, cat de multe emotii ati avut?

Am avut toate emotiile din lume! Recunosc, putea fi mai rau, dar, cu ajutorul echipei Cronicii, a fost bine.

Cum ati fost primit de telespectatori? Care a fost feedback-ul? Care a fost cel mai inedit mesaj primit?

Am avut un feedback bun din partea celor care urmaresc Cronica. Cei care comenteaza "cate-n luna si in stele" au acum un motiv in plus sa o faca.

M-a emotionat foarte tare mesajul unei fete care mi-a scris ca mama ei a plans cand a deschis televizorul, ca sa urmareasca prima emisiune, si a plans cand m-a vazut.

Acum ca sunteti din nou in fata camerei de luat vederi, regretati ca nu ati ramas "in umbra" sau dimpotriva? Cum e mai bine?

Sunt si in fata camerei de luat vederi, si "in umbra". Acest fapt imi face placere, pentru ca Cronica Carcotasilor este o emisiune de opinie si ma bucur ca pot sa-mi exprim opiniile, nu doar sa le scriu.

Exista planuri de reunire a intregii "trupe"? Exista sanse ca Mihai Gainusa sa se intoarca si el la Cronica?

Noi ne-am intalnit pe perioada verii si am cazut de acord impreuna in ceea ce priveste revenirea lui. Din pacate, alte motive au schimbat situatia.

Ati trecut de la o emisiune pe saptamana la patru. De ce s-a luat aceasta decizie? E Romania asa darnica in subiecte?

Avem o tara plina cu subiecte, avem ce spune timp de patru emisiuni pe saptamana, de aceea, nu avem niciun regret in alegerea facuta. Oamenii care urmareau Cronica in fiecare miercuri plecau pe alte canale in celelalte zile ale saptamanii, in special pe canale de nisa. Prin programarea emisiunii de luni pana joi, vrem sa-i readucem pe cei care au plecat si sa-i tinem mai mult pe un post generalist.

Pe cand si o emisiune live?

Decat o emisiune live slaba, mai bine o emisiune inregistrata, in regim de live, bine facuta!

Dupa parerea dvs, cat poate trai o emisiune? Cand credeti ca e obligatoriu sa i se puna punct?

"Sora" italiana a Cronicii, "Striscia la Notizia", se difuzeaza in fiecare zi, de 26 de ani. Si ea, dar si Cronica ar trebui sa se opreasca atunci cand nu mai au ce spune.

E o situatie ciudata! Numarul mare de subiecte este o dezamagire, semn ca societatea mai are mult de lucru in drumul schimbarii in bine. Pe de alta parte, lipsa de subiecte ar insemna ca am devenit Germania, dar ramanem fara Cronica.

Ati facut un bilant, care e cea mai parodiata/criticata persoana in cadrul Cronicii?

EU!

Pe cine nu ati criticat/parodiat niciodata si nici n-ati face-o?

Nu am parodiat niciodata accidente! Si nu doar pentru ca am trecut si eu printr-o asemenea experienta, ci pentru ca Cronica Carcotasilor este o emisiune care-si alege subiectele din spatiul public. Urmarim exprimarile din spatiul public, nu urmarim oameni prin oras!

Ce s-a schimbat de-a lungul vremii la Cronica Carcotasilor?

Sunt multe schimbari in cei peste 15 ani de la debutul emisiunii la Prima TV. Exista diferente de la un sezon la altul, chiar, iar printre acestea pot sa pomenesc de doua: limbajul folosit si felul in care se face montajul emisiunii.

Care e publicul tinta? Cine nu ati vrea sa se uite deloc la emisiune?

Apreciem oamenii care inteleg ce facem noi la Cronica. Ca dovada, primim sute de mailuri cu sesizari, balbe, "chiftelute" din TV-ul romanesc.

Cei care nu pricep misiunea noastra pot schimba canalul.

Reamintim ca Serban Huidu a suferit, in decembrie 2010, un accident la schi, in Austria. El a fost mentinut un timp in stare de coma indusa. A revenit in martie 2011 la pupitrul emisiunii, insa nu pentru mult timp. In octombrie 2011, Serban Huidu a fost implicat intr-un accident grav de circulatie, pe DN1, pe sensul de mers dinspre Predeal catre Brasov. Dupa acest episod, Serban Huidu nu a mai fost vazut "pe sticla", ramanand insa implicat in emisiune.

Citeste si:
George Simion se compară cu liderul maghiar Viktor Orban, într-un interviu dat pentru Euronews
George Simion se compară cu liderul maghiar Viktor Orban, într-un interviu dat pentru Euronews
Euronews îi face un portret lui George Simion, lider al partidului Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR), cel care desena zidurile clădirilor cu mesajul "Basarabia e România" în culorile...
Florin Cîțu, despre amânarea ”tăierii” pensiilor speciale ale primarilor: ”Există o reformă a sistemului de pensii, acolo vom lua măsuri pentru toate tipurile de pensii”
Florin Cîțu, despre amânarea ”tăierii” pensiilor speciale ale primarilor: ”Există o reformă a sistemului de pensii, acolo vom lua măsuri pentru toate tipurile de pensii”
Florin Cîţu a declarat, sâmbătă, 16 octombrie, referindu-se la pensiile speciale ale primarilor, că există o reformă a sistemului de pensii cae va viza toate tipurile de pensii, urmând ca...
Sursa: Ziare.com
Comentarii
cititoru
rank 5
Hai sa-l punem primministru
copilul
rank 1