Revenire fara succes? Cati romani s-au uitat la Serban Huidu dupa 4 ani de absenta

Marti, 22 Septembrie 2015, ora 15:53
6906 citiri
Revenire fara succes? Cati romani s-au uitat la Serban Huidu dupa 4 ani de absenta
Foto: Prima TV

Serban Huidu s-a reintors, luni, pe micile ecrane in emisiunea "Cronica Carcotasilor". Audientele nu au fost insa stralucite la nivel national si nici pe targetul urban.

Astfel, pe targetul national, Cronica Carcotasilor s-a situat pe pozitia a opta, dupa Pro TV (1,3 milioane), Kanal D, Antena 1, TVR 1, National TV, Antena 3 si Romania TV. Aproape 300.000 de romani s-au uitat la emisiune in fiecare minut.

In ceea ce priveste targetul urban, show-ul a fost pe locul 7, cu 200.000 de telespectatori, informeaza Pagina de Media.

Pe targetul comercial, s-a aflat insa pe locul 4. Peste o treime din publicul emisiunii a fost din segmentul 18-49 de ani.

Serban Huidu a revenit "pe sticla" luni, dupa o pauza de circa 4 ani. El a redevenit astfel coleg si cu Codrut Keghes (Dezbracatu'), si el reintors la show-ul care l-a consacrat. Acestia s-au alaturat Ioanei Petric si lui Cristian Hrubaru la prezentarea emisiunii care va avea patru editii pe saptamana.

Surpriza majora: Serban Huidu revine pe sticla

Anul trecut, Codrut Keghes (Dezbracatu'), Octavian Pascut (Mistretu') si Mihai Gainusa au parasit Cronica Carcotasilor, lansand la Prima TV o emisiune de divertisment numita "Cusurgiii", insa aceasta a avut doar un sezon.

Serban Huidu a suferit, in decembrie 2010, un accident la schi, in Austria, pe o partie din apropierea statiunii austriece. El a fost mentinut un timp in stare de coma indusa, pentru a i se face investigatii medicale. A revenit in martie 2011 la pupitrul emisiunii, insa nu pentru mult timp.

In octombrie 2011, Serban Huidu a fost implicat intr-un accident grav de circulatie, pe DN1, pe sensul de mers dinspre Predeal catre Brasov. Acesta a intrat pe contrasens si s-a izbit frontal de o alta masina.

Soferul celeilalte masini a murit pe loc, pasagerul din dreapta la scurt timp dupa accident, iar ocupantul locului din spate, in ciuda eforturilor medicilor de a-l salva, a decedat ulterior la spital. Dupa acest episod, Serban Huidu nu a mai fost vazut "pe sticla", ramanand insa implicat in emisiune.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Alegătorii cu domiciliul în străinătate, care şi-au stabilit reşedinţa în ţară, începând cu data de 11 aprilie 2024, nu vor putea vota la alegerile pentru autorităţile administraţiei...
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
#audiente Cronica Carcotasilor Serban Huidu, #Serban Huidu intors Cronica Carcotasilor, #Huidu Cronica audiente Prima TV , #Cronica Carcotasilor