Surpriza majora: Serban Huidu revine pe sticla

Vineri, 11 Septembrie 2015, ora 13:26
7304 citiri
Surpriza majora: Serban Huidu revine pe sticla
Foto: Prima TV

Serban Huidu revine la pupitrul Cronicii Carcotasilor din 21 septembrie, data reluarii emisiunii, redevenind astfel coleg si cu Codrut Keghes (Dezbracatu'), si el revenit la show-ul care l-a consacrat.

Dezbracatu' revine la Cronica Carcotasilor - Cum a reactionat Gainusa cand a aflat ca va fi parasit Interviu

Cei doi se vor alatura Ioanei Petric si lui Cristian Hrubaru la prezentarea emisiunii care va avea patru editii pe saptamana, se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

"Ne-am dorit sa extindem carcoteala. Avem cu ce, suntem o echipa si asa vom ramane", spune Serban Huidu.

"Noua Cronica este mult mai dinamica si mai ofertanta pentru telespectator. Subiectele vor fi proaspete, avand in vedere ca sunt patru editii pe saptamana. De asemenea, si Dezbracatu' va fi proaspat, desi au trecut 12 ani de la debutul sau in emisiune", a declarat si Codrut Keghes.

"Serban face echipa cu Dezbra', cel mai indragit personaj de catre public, iar eu voi fi cu Ioana", a explicat Cristian Hrubaru schema emisiunii.

Cronica Carcotasilor a debutat pe micul ecran in anul 2000. Noul sezon, cu fondatorul Serban Huidu in randul prezentatorilor, incepe luni, 21 septembrie, la ora 20:15, la Prima TV.

Mihai Gainusa da in judecata Radio 21. Se intoarce la Cronica Carcotasilor? - Interviu

Anul trecut, Codrut Keghes (Dezbracatu'), Octavian Pascut (Mistretu') si Mihai Gainusa au parasit Cronica Carcotasilor, lansand la Prima TV o emisiune de divertisment numita "Cusurgiii", insa aceasta a avut doar un sezon.

Serban Huidu a suferit, in decembrie 2010, un accident la schi, in Austria, pe o partie din apropierea statiunii austriece. El a fost mentinut un timp in stare de coma indusa, pentru a i se face investigatii medicale. A revenit in martie 2011 la pupitrul emisiunii, insa nu pentru mult timp.

Serban Huidu revine miercuri la Cronica Carcotasilor

In octombrie 2011, Serban Huidu a fost implicat intr-un accident grav de circulatie, pe DN1, pe sensul de mers dinspre Predeal catre Brasov. Acesta a intrat pe contrasens si s-a izbit frontal de o alta masina.

Soferul celeilalte masini a murit pe loc, pasagerul din dreapta la scurt timp dupa accident, iar ocupantul locului din spate, in ciuda eforturilor medicilor de a-l salva, a decedat ulterior la spital. Dupa acest episod, Serban Huidu nu a mai fost vazut "pe sticla", ramanand insa implicat in emisiune.

Serban Huidu explica de ce a renuntat la Cronica Carcotasilor

Pentru accident, Judecatoria Brasov l-a condamnat pe Serban Huidu, in 29 iunie 2012, la doi ani si sase luni de inchisoare cu suspendare pentru ucidere din culpa. Sentinta a fost atacata cu recurs, iar, in 7 februarie 2013, Curtea de Apel Brasov a majorat pedeapsa, la patru ani de inchisoare cu suspendare.

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#Serban Huidu revine Cronica Carcotasilor, #Dezbracatu revine Cronica Carcotasilor, #Cronica Carcotasilor prezentatori, #Cronica Carcotasilor sezon nou , #Cronica Carcotasilor