Magda Ciumac intra in gura "Carcotasilor"

Joi, 28 August 2008, ora 13:53
3704 citiri
Magda Ciumac intra in gura "Carcotasilor"
Foto EVZ

"Carcotasii" Serban Huidu si Mihai Gainusa revin din septembrie la radio si la televiziune, dupa ce au semnat un nou contract pe trei ani cu SBS Broadcasting Group.

Matinalul de la Kiss FM si emisiunea de la Prima TV aduc in noul sezon cateva surprize. De exemplu, la radio, lui Serban Huidu si lui Mihai Gainusa li se va alatura Codrut Eugen Keghes, alias Catalin Dezbracatu, au anuntat cei doi intr-un interviu publicat joi in editia electronica a cotidianuluiEvenimentul Zilei.

Programul lor va incepe la 6:30, cu o jumatate de ora mai repede decat pana acum. La TV, "Cronica carcotasilor" va pune accent pe vedetele din domeniul politic, care a fost revigorat odata cu introducerea sistemului de vot uninominal, iar Magda Ciumac, noul "star" de la OTV, va lua locul Oanei Zavoranu, ca personaj in distributia "Cronicii Carcotasilor".

Cei doi realizeaza de zece ani matinalul care a inventat personajele Carcotasilor, succesul de la radio aducandu-i si pe micul ecran.

Mihai Gainusa spune, in acelasi interviu, despre emisiunea lor de la televiziune: "Emisiunea o sa dureze atat timp cat noi ne vom distra in ea. Cand nu ne mai distram in emisiune, inseamna ca nici publicul nu se mai distreaza".

El a mai dezvaluit ca i s-a propus sa candideze in noiembrie, fara sa spuna, insa, si numele partidului: "Mi s-a transmis din anumite surse daca n-as vrea sa candidez din partea unui partid din Prahova. Pentru asta ar fi trebuit sa pregatesc 30.000 de euro. Raspunsul meu a fost: pretul meu este mult mai mare si deci sa pregateasca ei de la 100.000 de euro in sus".

Ramanand in sfera politica si in spiritul care i-a consacrat, Mihai Gainusa a mai spus: "Suntem un fel de Mitrea si Nastase ai showbiz-ului. Suntem incoruptibili".

Quarterly Report - Editia 4

Băsescu îi taie avântul lui Geoană pentru prezidențiale: ”Nu este suficient de matur”
Băsescu îi taie avântul lui Geoană pentru prezidențiale: ”Nu este suficient de matur”
Fostul președinte Traian Băsescu a vorbit despre posibila candidatură a lui Mircea Geoană la alegerile prezidențiale și despre șansele actualului secretar general adjunct al NATO. În...
Traian Băsescu, despre dosarul lui Coldea: ”Nu-mi asum niciun fel de responsabilitate / Să facă pușcărie”
Traian Băsescu, despre dosarul lui Coldea: ”Nu-mi asum niciun fel de responsabilitate / Să facă pușcărie”
Fostul președinte Traian Băsescu a vorbit duminică seară despre cazul foștilor generali SRI Florian Coldea și Dumitru Dumbravă, care au fost puși sub acuzare de DNA pentru trafic de...
#Serban Huidu, #Mihai Gainusa , #Mihai Gainusa