Serban Huidu, 2 zile de la accident - Urmareste detalii despre starea sa de sanatate

Vineri, 31 Decembrie 2010, ora 15:40
8995 citiri
Serban Huidu, 2 zile de la accident - Urmareste detalii despre starea sa de sanatate

Serban Huidu iese treptat din coma, iar medicii austrieci estimeaza ca luni va putea vorbi cu cei din jur.

Deja personalul medical i-a redus medicamentatia pentru a-l scoate pe carcotas din coma indusa artificial, in conditiile in care starea lui e din ce in ce mai buna, potrivit Realitatea Tv. Conform estimarilor medicilor, luni sau cel tarziu marti Serban Huidu va fi pe deplin constient si va putea comunica.

Joi seara, vestile despre starea de sanatate a lui Serban Huidu erau contradictorii. Pe de o parte, prietenii si rudele lui Serban Huidu sustin ca acesta se simte mult mai bine si este constient, in timp ce medicii austrieci sustin ca realizatorul tv este inca in coma.

Mihai Gainusa sustine ca prietenul si colegul sau l-a recunoscut atat pe el, cat si pe sotia sa. "Serban are capul tare, se va face bine. Nu cred ca recuperarea va dura mai mult de cateva saptamani. Ce e cel mai important e ca Serban si-a revenit", a declarat Mihai Gainusa, la scurt timp dupa ce si-a vizitat prietenul.

Desi mai multe persoane intervievate de presa din Romania sustin ca Serban Huidu nu mai este intubat, purtatorul de cuvant al spitalului din Austria continua sa declare ca pacientul nu avea cum sa-si revina asa repede. Potrivit acestuia, Huidu este inca in coma indusa, procesul de iesire din coma putand sa mai dureze pana vineri seara.

Medicii austrieci vor organiza o noua conferinta de presa vineri, la ora locala 14.00 (15:00 ora Romaniei), cand vor oferi mai multe detalii despre starea de sanatate a lui Serban Huidu.

Detalii despre accident

Primele detalii concrete despre accidentul suferit de Serban Huidu au aparut joi in presa locala din Austria.

Site-ul krone.at a anuntat, citand un comunicat al politiei locale, ca accidentul a avut loc la o altitudine de 2.246 metri.

Totodata, presa din Austria a contrazis primele informatii aparute in Romania prin care se vehicula ca moment al accidentului ora 19.00. Potrivit jurnalistilor austrieci accidentul s-a produs in jurul orei locale 13.45.

In comunicat se mentioneaza ca "Huidu a iesit de pe partie si s-a prabusit pe o distanta de 10 metri in padure, oprindu-se intr-un copac", fara a se spune daca acesta a evitat sau nu pe cineva inainte sa se dezechilibreze.

Quarterly Report - Editia 4

Traian Băsescu, despre dosarul lui Coldea: ”Nu-mi asum niciun fel de responsabilitate / Să facă pușcărie”
Traian Băsescu, despre dosarul lui Coldea: ”Nu-mi asum niciun fel de responsabilitate / Să facă pușcărie”
Fostul președinte Traian Băsescu a vorbit duminică seară despre cazul foștilor generali SRI Florian Coldea și Dumitru Dumbravă, care au fost puși sub acuzare de DNA pentru trafic de...
Care sunt europarlamentarii români cu cele mai multe mandate și ce activitate au avut în Parlamentul European
Care sunt europarlamentarii români cu cele mai multe mandate și ce activitate au avut în Parlamentul European
Din 2007, de când a devenit ţară membră a Uniunii Europene, România a avut reprezentanţi în legislativul european. Cei mai longevivi eurodeputaţi români sunt, astfel, Corina Creţu,...
#Serban Huidu, #Huidu accident schi Austria, #Mihai Gainusa , #Mihai Gainusa