Scandal in media: Badea si Ciutacu se cearta cu Huidu

Joi, 28 Ianuarie 2010, ora 08:43
15293 citiri
Scandal in media: Badea si Ciutacu se cearta cu Huidu

Mircea Badea si Serban Huidu au reluat razboiul, de aceasta data motivul disputei fiind Teo Trandafir. Totul a inceput dupa ce Huidu a acuzat-o pe Teo ca si-ar fi negociat un contract de 4 milioane de euro pentru emisiunea pe care aceasta a realizat-o la Prima TV.

Mai mult, realizatorul "Cronicii Carcotasilor" a spus ca show-ul lui Teo era lipsit de vlaga si ca avea aceeasi echipa de productie pe care o avea in Pro TV. Huidu i-a mai reprosat si faptul ca aducea in emisiune numai manelisti.

Asadar, Mircea Badea nu a stat mult pe ganduri si a sarit in apararea prietenei sale. In emisiunea sa "In gura presei", difuzata la Antena 3, Badea a spus ca atacurile lui Huidu se datoreaza faptului ca este suparat dupa ce a aflat ca Mihai Gainusa, colegul sau de emisiune, are un salariu mult mai mare decat el.

"De fapt, ginerica a aflat ca colegul lui "oratanie" are cu 50% mai multi bani decat el. Conducerea Prima TV ii da cu 50% mai multi bani decat lui pentru ca ala scrie textele", a spus Badea in emsiunea sa.

Replica lui Huidu nu a intarziat sa apara. El a scris pe blogul sau ca, desi nu era nevoie, in ajutorul lui Teo "au sarit toti prietenii antenisti, in frunte cu Fat frumos cu Nandrolon pe creier de la miezul noptii".

"Mintea creata cand nu are argumente ataca la familie: e fumata aia ca m-am insurat si ca sunt ginerica. Macar eu am facut o familie, am doi copii frumosi, sunt fericit cand ajung acasa si sunt la adapost de mizeria acestei lumi. Tu, draga mircea, o sa dormi pana la adanci batraneti cu bunica in pat, si o sa o rogi pe mamica sa te mute de la o facultate la alta, pentru ca asa ai fost tu invatat sa te protejeze toti de mic, cand dai de greu", scrie Huidu pe blogul sau.

In ceea ce priveste salariul lui Mihai Gainusa, Huidu spune ca acesta merita fiecare ban pe care il castiga.

"Ultima gaselnita penala a sceleratului din gura presei, a fosta aia cu salariul lui Misu mai mare decat al meu! Asa sa fie cum spui tu, ma maimuta clevetitoare, ca Misu merita fiecare banut pe care-l castiga, muncind cinstit nu pupand dosuri apetisante cum ai facut matale de-al lungul carierei. Ca atunci cand nu ti-a mai placut popoul lui Voiculescu, ai trecut cu nasucul pe la Cristi Burci care ti-a dat o painica pe la primatv, apoi ai lins un pic la Sarbu, pe care acum il injuri, si ai supt si de la Prigoana, care acum iti "repugna" ca sa te citez! Dar te-ai intors la cel mai catifelat si matasos popou din lume: cel voiculesciean la care lustruiesti cu abnegatie de atat amar de vreme", mai scrie Huidu.

Ciutacu vs. Huidu

Realizatorul "Cronicii Carcotasilor" nu il ataca doar pe Mircea Badea, ci si alte vedete ale Antenei 3.

"La olimpiada de la Vancouver Romania o sa participe cu o echipa proprie la sportul curling: Badea, Ciutacu, Gadea si Stan vor fi baietii care ne vor reprezenta cel mai bine. Sponsor oficial Grivco, patronata de fostul hocheist turnator Felix. Puteti viziona antrenamentele libere in fiecare seara la sinteza zilei pe antena trei! Succes baieti la curling va pricepeti cel mai bine!", scrie Huidu.

In replica, Victor Ciutacu a declarat la emisiunea Acces Direct ca nu are o problema

cu Serban Huidu, pentru simplul motiv ca nu polemizeaza cu agramatii.

"Eu constitui un soi de tinta pentru baiatul asta cred ca de vreo doi ani de zile. Saptamana de saptamana am inteles ca sunt un soi de erou in speech-urile lor de prost gust. Insa eu n-am o problema cu Serban Huidu, pentru simplul motiv ca eu nu polemizez cu agramatii. Eu nu ma pot certa cu un om care pune virgula intre subiect si predicat si care scrie miau ca pisica", a declarat Victor Ciutacu, miercuri, la emisiunea Acces Direct.

El a mai spus ca are si o rugaminte la Serban Huidu: "Am o rugaminte la Serban: daca a dezvoltat vreo obsesie - nu stiu, fizica, sexuala - pentru mine, s-o marturiseasca. Suport cu tarie vestile proaste", a mai spus Ciutacu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Serban Huidu Mircea Badea, #cearta scandal Huidu Badea, #Huidu Badea Teo , #Mircea Badea