Agresorul parintilor lui Serban Huidu, condamnat la peste sase ani de inchisoare

Marti, 17 Iunie 2014, ora 19:57
4852 citiri
Agresorul parintilor lui Serban Huidu, condamnat la peste sase ani de inchisoare
Foto: Facebook/Serban Huidu

Barbatul care i-a agresat pe parintii lui Serban Huidu in restaurantul acestora a fost condamnat definitiv, marti, de Curtea de Apel Bucuresti (CAB), la sase ani si patru luni de inchisoare.

Potrivit decizie instantei, agresorul va trebui sa-i plateasca lui Florin Huidu, tatal lui Serban Huidu, echivalentul in lei al sumei de 25.000 de euro, reprezentand daune morale, si 10.000 de lei daune materiale.

De asemenea, el va trebui sa-i achite si mamei acestuia, Biancu Huidu, echivalentul in lei a sumei de 5.000 de euro, reprezentand morale, si 5.000 de lei daune materiale.

Din totalul celor sase ani si patru luni de inchisoare, instanta a dedus perioada in care agresorul a fost arestat, respectiv din 22 iulie 2013, pana in prezent.

Agresorul parintilor lui Serban Huidu a fost arestat

Parintii lui Serban Huidu au fost internati, in 22 iulie 2013, la Spitalul de Urgenta "Bagdasar-Arseni" din Capitala, dupa ce au fost agresati in resturantul propriu de Constantin Andrei Stefan, tatal jurnalistului avand mai multe plagi taiate la fata, la coloana cervicala si la o mana, iar mama fiind tratata ambulatoriu.

"Tatal lui Huidu a fost adus la spital luni (22 iulie - n.red.) la ora 16.30, si a fost internat cu plagi taiate la nivelul fetei, coloanei cervicale si la deget. Starea lui era grava, mai ales ca avea hemoragie puternica.A fost operat. Acum este stabil, va mai ramane internat probabil doua-trei zile", declara Anda Mihai, medic chirurgie plastica la "Bagdasar-Arseni".

Tatal lui Serban Huidu, atacat pe strada - e la Terapie Intensiva (Video)

Agresiunea a avut loc la terasa care apartine tatalui lui Serban Huidu si sotiei acestuia. Florin Huidu are, de mai multi ani, o terasa in cartierul Berceni din sectorul 4.

Constantin Andrei Stefan, in varsta de 36 de ani, care era client al terasei, a refuzat sa achite nota de plata si s-a luat la cearta cu patronul Florin Huidu si cu sotia acestuia. In timpul disputei, clientul, aflat in stare de ebrietate, a pus mana pe o halba si i-a lovit pe cei doi.

Quarterly Report - Editia 4

Sute de incidente, sesizate de la începutul campaniei electorale. Concluziile verificărilor
Sute de incidente, sesizate de la începutul campaniei electorale. Concluziile verificărilor
370 de evenimente sau incidente au fost sesizate de la debutul campaniei electorale, iar în urma verificărilor au fost aplicate 105 sancţiuni contravenţionale, a informat joi, 23 mai, Guvernul,...
Cum se apără George Simion de acuzațiile de extremism: ”Până şi papuaşii s-au răzvrătit”
Cum se apără George Simion de acuzațiile de extremism: ”Până şi papuaşii s-au răzvrătit”
George Simion, preşedintele AUR, le-a spus nemţenilor că nu sunt extremişti şi nu iau puterea prin forţă. În schimb, el a adăugat că acum avem mai mulți ”stăpâni” și că ”toată...
#parinti Huidu agresor, #parinti Huidu agresor inchisoare, #parinti Huidu atac , #stiri Serban Huidu