Huidu vorbeste despre accident: Nu imi aduc aminte cum este Dincolo

Miercuri, 08 Iunie 2011, ora 13:12
6489 citiri
Huidu vorbeste despre accident: Nu imi aduc aminte cum este Dincolo
Foto: Arhiva

Serban Huidu a vorbit in cadrului unui interviu despre ceea ce a simtit in timpul in care a fost inconstient, mentionand ca nu isi aminteste cum este "dincolo", dar ca cei doi baieti ai sai l-au facut sa reziste.

Serban s-a recuperat bine si chiar si medicii de la Viena s-au mirat de evolutia sa. "Chiar arat bine, fata de cum am fost. Recent m-au vazut medicii de la Viena si s-au minunat de cat de repede ma recuperez. Muncesc mult pentru asta. Fac un program complex. Pana ieri luam si niste medicamente foarte puternice. Ma simteam ca si cum as fi fost beat tot timpul", a declarat carcotasul pentru Evenimentul Zilei.

Realizatorul TV marturiseste ca in urma accidentului a avut cateva urme pe fata de la cioburile provenite de la ochelari, insa este constient de faptul ca echipamentul performant l-a salvat.

Serban Huidu revine miercuri la Cronica Carcotasilor

"Am avut semne pe fata. Asa cum, probabil, ai auzit, am vrut sa evit niste copii, am iesit de pe partie prin padure si m-am oprit intr-un copac. Ochelarii s-au spart. Cioburile mi-au intrat in fata. Acum nu se mai vede nimic. Trebuie sa stii ca aveam cel mai bun echipament care exista. Poate si din cauza asta traiesc. Dintr-un grup mai larg de prieteni eram singurul care purta casca si nu orice fel de casca, ci ultima inventie. Acest lucru m-a salvat si, cu siguranta locul unde s-a intamplat. Elicopterul a venit imediat. Asistenta medicala a fost cea mai buna", a mai spus Huidu.

Desi a fost o perioada extrem de dificila, Serban este optimist si a inceput sa aiba o viata normala, asemeni celei de dinainte de incident.

"Este o diferenta enorma intre cum am fost si cum sunt acum. Cand m-am trezit m-au intrebat cat fac 8 ori 5 si eu am raspuns ca 500. Acestea, insa, devin amintiri. Familia si in special cei doi baieti ai mei m-au tras inapoi la viata. De mai multa vreme mi-am reluat activitatile normale. Aproape toate. Particip la emisiuni, produc "Cronica Carcotasilor", conduc masina, desigur", a mai spus Serban Huidu.

In decembrie 2010 Huidu a suferit un accident pe o partie de schi din Austria si a intrat in coma. Dupa un timp si-a revenit, iar pe 4 februarie 2011 a revenit in tara si a inceput un tratament de recuperare.

Quarterly Report - Editia 4

Cătălin Drulă, campanie electorală în diaspora. „Amenințarea pentru Ciolacu, Ciucă și marea mafie suntem noi”
Cătălin Drulă, campanie electorală în diaspora. „Amenințarea pentru Ciolacu, Ciucă și marea mafie suntem noi”
Liderul USR, Cătălin Drulă, a precizat sâmbătă, 25 mai, la Milano, la o întâlnire cu români stabiliţi în Italia, că mobilizarea la vot în 9 iunie este foarte importantă. Drulă nu a...
Ciolacu după arestarea unui român pentru spionaj: ”Rusia nu va ataca România. Suntem pregătiți”
Ciolacu după arestarea unui român pentru spionaj: ”Rusia nu va ataca România. Suntem pregătiți”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat sâmbătă, 25 mai, că este convins că Rusia nu va ataca România. Declarațiile premierului vin la două zile după ce un român a fost arestat sub...
#Huidu accident schi, #Serban Huidu recuperare, #huidu stare sanatate , #stiri Serban Huidu
Comentarii