Informatii noi despre starea lui Serban Huidu

Sambata, 01 Ianuarie 2011, ora 15:52
13657 citiri
Informatii noi despre starea lui Serban Huidu

Sambata, la ora 13,00 (ora Romaniei), a fost prezentat un nou buletin medical privind starea de sanatate a lui Serban Huidu. Ultimele informatii primite de la medicii austrieci sunt optimiste. Procesul de iesire din coma a inceput si se spera ca duminica sau cel tarziu luni, Huidu sa poate sa comunice.

Sambata, la pranz, medicii austrieci au anuntat ca starea pacientului Serban Huidu este buna, procedura de trezire decurgand conform planului. El se afla inca la terapie intensiva.

Medicii continua examinarile, dar sunt multumiti de starea sa de sanatate, despre care spun ca este stabila, specificand ca "nu exista si nu au existat complicatii". Potrivit acestora, pacientul se va recupera complet in cateva saptamani.

Medicatia a inceput sa fie redusa treptat inca de vineri, iar dupa ce Serban Huidu se va trezi, medicii vor stabili ce tratament va urma. Saptamana viitoare, medicii austrieci vor decide si daca Serban Huidu, accidentat miercuri, va mai trebui sa ramana in Innsbruck sau se va intoarce in tara.

Potrivit acestora, primele 4 zile din momentul in care pacientul se va trezi sunt extrem de importante pentru evolutia sa ulterioara.

Sotia sa, Cristina, si fratele sau, Vlad, au fost in permanenta in aceeasi camera cu el, in salonul de terapie intensiva din Austria, mai putin de Revelion, cand nu li s-a permis sa ramana alaturi de Serban.

Alaturi de alti cativa prieteni cu care venisera sa petreaca cumpana dintre ani la schi, in Austria, au facut Revelionul intr-un hotel de langa Innsbruck, relateaza Adevarul.

De altfel, Cronica Carcotasilor se reuneste saptamana viitoare la Innsbruck. Mihai Gainusa, colegul lui Serban Huidu, a fost la Innsbruck joi, vineri intorcandu-se in Romania, pentru ca luni sa plece din nou in Austria. Miercuri este asteptat sa soseasca la Innsbruck si Catalin Dezbracatu, alaturi de alti colegi.

Din fericire, la spitalul unde este internat Huidu lucreaza si o romanca, timisoreanca Maria Filip, plecata din tara de 8 ani, acaesta fiind rugata de catre colegii ei sa fie translator pentru rudele lui Serban Huidu.

Un nou comunicat privind starea de sanatate a lui Serban Huidu va fi emis duminica.

Ramai pe Ziare.com pentru a urmari ultimele informatii privind starea de sanatate a carcotasului Serban Huidu.

Quarterly Report - Editia 4

Marcel Ciolacu a ajuns în Turcia. Ce speră să obțină în urma vizitei VIDEO
Marcel Ciolacu a ajuns în Turcia. Ce speră să obțină în urma vizitei VIDEO
Premierul Marcel Ciolacu a fost primit luni, 20 mai, pe Aeroportul Internaţional Esenboga, de reprezentanţi ai autorităţilor din Ankara. El face o vizită oficială în Turcia, la invitaţia...
Clotilde Armand, încrezătoare în victoria „categorică” la Sectorul 1: ”Oamenii nu-și doresc un primar care a activat în SRI”
Clotilde Armand, încrezătoare în victoria „categorică” la Sectorul 1: ”Oamenii nu-și doresc un primar care a activat în SRI”
Clotilde Armand, primărița Sectorului 1, a fost invitata ultimei ediții a rubricii „Cu fața la alegători”, unde a vorbit despre proiectele realizate în mandatul său, despre...
#buletin medical Serban Huidu, #evolutie sanatate Serban Huidu, #Huidu trezire, #Huidu constient, #Serban Huidu accident, #Huidu iesire coma , #stiri Serban Huidu
Comentarii
Poza Nastratin
Nastratin
rank 1
cine e acest Huiduma sa acapareze zoaie.com? oare nu sunt cazuri de oameni saraci, bolnavi, nefericiti si in situatii disperate care sa merite mai mult atentia tv, ziarelor, etc? un im-becil platit gras pt a fi bufon semi-analfabet la emisiuni zero, NULE!