Mesajul emotionant prin care Serban Huidu isi plange mama

Marti, 06 August 2013, ora 20:38
6320 citiri
Mesajul emotionant prin care Serban Huidu isi plange mama

La doar cateva zile dupa trecerea in nefiinta a mamei sale, Serban Huidu i-a dedicat acesteia o postare emotionanta pe blogul personal, in care ii multumeste "ca l-a indrumat sa fie om" intr-o epoca in care avea frigiderul gol acasa si cu care isi facea temele la lumina lumanarii.

Fostul prezentator de televiziune isi incepe postarea pe blog prin evocare a epocii comuniste si a sacrificiilor pe care le-a trait generatia celor de varsta mamei sale. In postarea intitulata Multumesc", Huidu atrage atentia ca adevarata generatie de sacrificiu este cea a parintilor sai.

"Generatia care a facut canalul, care a construit, cand inca se mai construia ceva fara deja celebrele fonduri europene, care a suportat industrializarea fortata cu pretul sanatatii si al vietii, care a dat tarii cat mai multi decretei facand avorturi cu andreaua sau sarind de pe dulap, care a suportat cu stoicism toate ororile unui sistem bolnav, care s-a saturat pana peste cap de 'bunastare' minciuna si hainele gri si a dat peste turcisme, manele, cocalari si alte jeguri!

Prin sacrificiul lor avem noi azi puterea de a exista! Ei ne-au crescut, ei s-au sacrificat si ei si-au dorit o Romanie mai buna pe care noi, epigonii, nu am stiut sa le-o dam! Le dam in schimb la batranete un stat de toata jena si replici de genul: 'generatie de bosorogi, cat o sa va mai tinem in spate'?", a scris Serban Huidu pe blogul personal, indemnandu-i pe cititori sa-si aduca aminte de prieteni si sa-i sune, sa iasa cu ei "la un pahar de vorba acum, pana nu e prea tarziu".

Serban Huidu si-a amintit ca, in pofida greutatilor vremurilor, mama sa il incuraja sa invete si il asista la facutul temelor, pe care era nevoit sa le scrie adesea la lumina lumanarii, inghetand de frig.

"Iti multumesc pentru ce am ajuns azi cu bunele si relele mele si nu voi uita niciodata de unde am plecat si ce m-ai invatat. Am sa ma straduiesc sa fiu un parinte la fel de bun ca tine! Mergi cu bine Mama!", a incheiat Serban Huidu postarea de pe blog.

Quarterly Report - Editia 4

Sute de incidente, sesizate de la începutul campaniei electorale. Concluziile verificărilor
Sute de incidente, sesizate de la începutul campaniei electorale. Concluziile verificărilor
370 de evenimente sau incidente au fost sesizate de la debutul campaniei electorale, iar în urma verificărilor au fost aplicate 105 sancţiuni contravenţionale, a informat joi, 23 mai, Guvernul,...
Cum se apără George Simion de acuzațiile de extremism: ”Până şi papuaşii s-au răzvrătit”
Cum se apără George Simion de acuzațiile de extremism: ”Până şi papuaşii s-au răzvrătit”
George Simion, preşedintele AUR, le-a spus nemţenilor că nu sunt extremişti şi nu iau puterea prin forţă. În schimb, el a adăugat că acum avem mai mulți ”stăpâni” și că ”toată...
#mama Serban Huidu murit, #moarte mama Serban Huidu, #mesaj blog mama Huidu , #stiri Serban Huidu