Noi informatii despre starea de sanatate a lui Serban Huidu

Autor: Ana Ilie
Duminica, 02 Ianuarie 2011, ora 13:00
11168 citiri
Noi informatii despre starea de sanatate a lui Serban Huidu

Un nou comunicat de presa al echipei de medici care il au sub supraveghere pe realizatorul Tv Serban Huidu la spitalul din Innsbruck sustine ca starea de sanatate a lui Serban se imbunatateste accelerat.

Medicii au anuntat ca in ultimele 24 de ore, realizatorul Tv a vorbit si a mancat putin. "E treaz numai cateva minute. E obosit. Maine va fi mai bine, cu fiecare ora se imbunatateste situatia lui", au precizat medicii.

Serban Huidu se afla la Terapie Intensiva, unde va ramane pentru ca trebuie monitorizat in continuare. Un nou comunicat al echipei de medici este asteptat luni.

Serban Huidu si-a revenit, sambata seara, si a vorbit cu membrii familiei.

"E minunat sa il vad ca poate vorbi. Se poarte ridica, vorbeste, comunica bine cu doctorii si cu personalul medical. A intrebat de copii", a spus sotia sa, Cristina Huidu.

Serban Huidu si-a revenit

Performanta medicala este remarcabila, avand in vedere ca medicii se asteptau ca cel devreme duminica, Serban Huidu sa inceapa sa comunice cu cei din jurul lui.

Potrivit medicilor austrieci, iesirea din coma indusa artificial s-a realizat treptat, iar testele arata ca viata lui Serban Huidu este in afara oricarui pericol.

Informatii noi despre starea lui Serban Huidu

Totodata, realizatorul TV ar putea fi mutat, zilele urmatoare, de la terapie intensiva intr-un salon normal. Saptamana viitoare, medicii vor decide daca Serban Huidu va mai ramane internat la Innsbruck sau daca va putea fi adus in tara.

Serban Huidu iese din coma: Luni va putea vorbi

Medicii continua examinarile, dar sunt multumiti de starea de sanatate a carcotasului, despre care spun ca este stabila, specificand ca "nu exista si nu au existat complicatii". Potrivit acestora, pacientul se va recupera complet in cateva saptamani.

Serban Huidu, 2 zile de la accident - Urmareste detalii despre starea sa de sanatate

Serban Huidu s-a accidentat, miercuri, 29 decembrie, pe partia de la Innsbruck, unde s-a lovit de un copac. Realizatorul TV in varsta de 34 de ani, care purta casca de protectie, a suferit o fractura cu sangerare la nivelul capului. El a fost dus de salvamontisti la un elicopter care l-a transportat la Spitalul Universitar din Innsbruck, unde i-a fost indusa starea de coma, pentru a i se putea face analize.

Serban Huidu, in coma in Austria - Vezi ce au spus medicii despre starea sa de sanatate

Serban Huidu, in coma in Austria: Schiul i s-a blocat intr-un sant

"La data de 29-12-2010, orele 13.45 un tanar roman in varsta de 34 de ani, schia, impreuna cu familia sa, in masivul Patscherkofel, zona Patsch. Purta casca. In zona neteda a partiei, a intalnit un sant ud, in care i s-a blocat un schi si s-a prabusit in partea stanga a partiei, aproximativ 10 metri, printre copacii din padure. A suferit leziuni grave la cap. Romanul a fost ransportat pe o distanta de 40 de metri pana la elicopterul medical de urgenta, care l-a transportat la spitalul din Innsbruck", anunta un comunicat al politiei austriece.

Quarterly Report - Editia 4

Candidat pentru funcția de primar, reținut pentru abuz în serviciu, delapidare și fals. A fost condamnat în trecut pentru dare de mită
Candidat pentru funcția de primar, reținut pentru abuz în serviciu, delapidare și fals. A fost condamnat în trecut pentru dare de mită
Preşedintele PUSL Vaslui, Marius Iamandi-Răianu, candidat pentru funcţia de primar al municipiului Bârlad, a fost reţinut, miercuri, 29 mai, de poliţiştii Serviciului de Investigare a...
Criză bugetară anunțată de liderul USR Cătălin Drulă. Deficitul este de 3,34% din PIB. "Pesediştii şi peneliştii sunt în campanie, nu pot să renunţe la jaful public"
Criză bugetară anunțată de liderul USR Cătălin Drulă. Deficitul este de 3,34% din PIB. "Pesediştii şi peneliştii sunt în campanie, nu pot să renunţe la jaful public"
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, trage un semnal de alarmă anunțând că deficitul bugetar a ajuns la un nivel record de 57 de miliarde de lei (3,34% din PIB) în primele patru luni ale...
#Serban Huidu stare sanatate, #serban huidu revenire, #Serban Huidu accident , #stiri Serban Huidu