Pleaca Mihai Gainusa de la Kiss FM? "Sunt liber de contract!"

Vineri, 17 Ianuarie 2014, ora 09:53
5195 citiri
Pleaca Mihai Gainusa de la Kiss FM? "Sunt liber de contract!"
Foto: Facebook/Mihai Gainusa

Celor care se intrebau de ce nu l-au mai auzit pe Mihai Gainusa la radio, la Kiss FM, unde realiza matinalul, carcotasul le raspunde: "Sunt liber de contract".

Dupa ce colegul sau Serban Huidu a plecat de la postul de radio, luandu-si "la revedere" de la colegi printr-o postare pe blogul sau, Mihai Gainusa a declarat pentru Paginademedia.ro, intrebat fiind daca ramane la Kiss FM, ca are "mai multe oferte in prezent".

La intrebarea "Exista posibilitatea ca Cronica carcotasilor sa nu mai fie la Kiss FM?", replica lui Gainusa a fost: "Cronica Carcotasilor ar putea fi la Kiss FM sau in alta parte. Nu eu sunt detinatorul marcii".

"Exista posibilitatea ca EU sa nu mai fiu la Kiss FM"

"Dar exista posibilitatea ca EU sa nu mai fiu la Kiss FM. Negocierile pe care le am sunt in nume propriu. Eu vorbesc numai si numai de radio aici", a mai declarat Mihai Gainusa.

Tot legat de negocierile cu Kiss FM, acesta a mai spus ca acestea se afla "in faza incipienta. La Kiss FM sunt acum alti actionari (Antenna Group - n. red.), trebuie sa vad care sunt conditiile. Zilele acestea voi lua o decizie".

In ceea ce priveste Cronica Carcotasilor de la TV, si acest contract s-a terminat, "dar, mai mult ca sigur, Cronica carcotasilor va continua la Prima TV", a mai spus Gainusa.

Serban Huidu a parasit postul de radio Kiss FM, confirmand acest lucru miercuri, pe blogul sau, intr-un mesaj pentru fani, precum si pentru angajatii si colegii din radio.

Serban Huidu a plecat de la Kiss FM

"Pentru ca au aparat deja zvonuri, e bine sa fac precizari: da, am parasit Kiss FM! Noii patroni nu au nici o legatura cu decizia, nici nu i-am intalnit! Decizia s-a bazat pe probleme mai vechi!", a declarat Huidu.

Acesta a mai precizat ca nu va pleca la niciun concurent al postului Kiss FM.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#Mihai Gainusa liber contract, #Mihai Gainusa pleaca Kiss FM, #Mihai Gainusa Cronica Carcotasilor, #Mihai Gainusa contract Kiss FM, #Mihai Gainusa oferte radio , #stiri Serban Huidu
Comentarii
Poza kickk227
kickk227
rank 5
Bine ca am vazut!Nu ii mai ascultam nici pe astia,doar daca canta