Serban Huidu, in coma in Austria: Schiul i s-a blocat intr-un sant

Joi, 30 Decembrie 2010, ora 14:00
5086 citiri
Serban Huidu, in coma in Austria: Schiul i s-a blocat intr-un sant
Foto:cronica.primatv.ro

Accidentul suferit in Austria de vedeta de televiziune Serban Huidu s-ar fi petrecut din cauza faptului ca schiul i s-a blocat intr-un sant ud, conform politistilor austrieci.

Desi la inceput se vehicula ideea ca Huidu ar fi ocolit niste copii cand s-a produs accidentul, politia austriaca arata ca de fapt a fost vina partiei.

"La data de 29-12-2010, orele 13.45, un tanar roman, in varsta de 34 de ani, schia, impreuna cu familia sa, in masivul Patscherkofel, zona Patsch. Purta casca. In zona neteda a partiei, a intalnit un sant ud, in care i s-a blocat un schi si s-a prabusit in partea stanga a partiei, aproximativ 10 metri, printre copacii din padure. A suferit leziuni grave la cap. Romanul a fost transportat pe o distanta de 40 de metri pana la elicopterul medical de urgenta, care l-a transportat la spitalul din Innsbruck", anunta un comunicat al politiei austriece.

Serban Huidu este internat intr-un spital din statiunea austriaca Innsbruck dupa ce a suferit, miercuri seara, un grav accident pe o partie de schi.

Politia din Tirol a dat primele informatii, care arata ca accidentul s-a produs intr-o zona cu gheata. Serban Huidu a plonjat intr-o rapa. Realizatorul Tv a fost recuperat de un elicopter medical.

Potrivit medicilor austrieci, starea lui Serban Huidu era stabila joi dimineata, la 12 ore de la producerea accidentului. Realizatorul Tv este insa in coma indusa pentru ca medicii sa poata sa faca toate investigatiile necesare.

Quarterly Report - Editia 4

Sute de candidaţi la alegerile europarlamentare din iunie, verificați dacă au colaborat cu Securitatea. Concluziile CNAS
Sute de candidaţi la alegerile europarlamentare din iunie, verificați dacă au colaborat cu Securitatea. Concluziile CNAS
214 candidaţi la alegerile europarlamentare au fost verificați de Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii și în cazul lor au fost emise adeverinţe că nu au colaborat cu...
Opinie: Merge Klaus Iohannis până la capăt în cursa NATO?
Opinie: Merge Klaus Iohannis până la capăt în cursa NATO?
România i se opune lui Mark Rutte la șefia NATO și ca o formă de răzbunare pentru felul în care premierul olandez s-a opus mai bine de un deceniu aderării țării la Spațiul Schengen....
#accident Huidu, #Serban Huidu coma, #Huidu sant accident , #stiri Serban Huidu