Serban Huidu, reactie dura fata de Bianca Dragusanu

Luni, 04 Noiembrie 2013, ora 15:15
5540 citiri
Serban Huidu, reactie dura fata de Bianca Dragusanu
Foto: Facebook/Serban Huidu

Serban Huidu a criticat dur materialele aparute in presa in ultima vreme legate de intreruperea de sarcina a Biancai Dragusanu. Acesta sustine ca subiectul este unul extrem de important si ca, din pacate, adolescenele il trateaza ca pe ceva foarte simplu.

"Nu o judec aici pe Bianca pentru alegerea facuta, chiar imi e mila de ea, dar pentru milioane de adolescente avortul trece ca o bagatela, ca o chestie peste care se poate trece usor, cand, in fapt, el implica atat de multe!

Din cauza unor inconstienti ca cei ce defileaza cu Bianca pe prima pagina, Romania are inca 500.000 de avorturi pe an, iar intreruperea de sarcina este prima metoda contraceptiva la noi! Asta in 2013, cand sunt atatea solutii pentru ca astfel de drame sa nu se intample!", a scris Serban Huidu pe blogul sau.

El a adaugat ca o astfel de experienta poate afecta ireversibil viata unei tinere si acuza presa ca este partasa la asa ceva.

"Faptul de a prezenta un astfel de lucru pe prima pagina, de a il bagateliza, va face partasi la dramele viitoare, dar judecand dupa moralitatea voastra tabloida, ziaristii lui peste, ma indoiesc ca va pasa!", a continuat fostul prezentator TV.

Serban Huidu, atac la "marele crestin si ipocrit de soi Jiji"

Serban Huidu a reiterat ideea ca nu are nimic cu Bianca Dragusanu, ba chiar a spus ca ii este mila de ea.

"Nu am nimic cu pitzi siliconata, repet: chiar imi e mila de ea! Sunt indignat de pozitia ziaristilor de doi lei, pentru care nu conteaza decat audienta facuta cu orice pret, chiar cu pretul acesta grav si imoral de a prezenta avortul ca pe un fapt aproape normal cand, de fapt, el este o drama!", a adaugat el.

A.G.

Quarterly Report - Editia 4

Nicușor Dan rămâne favorit la Primăria Capitalei. La ce distanță sunt Firea și Piedone SONDAJ
Nicușor Dan rămâne favorit la Primăria Capitalei. La ce distanță sunt Firea și Piedone SONDAJ
La comanda USR, IPSOS a realizat un nou sondaj de opinie cu privire la intențiile de vot ale cetățenilor din București, iar acesta îl creditează pe Nicușor Dan cu cea mai mare șansă la...
Sute de incidente, sesizate de la începutul campaniei electorale. Concluziile verificărilor
Sute de incidente, sesizate de la începutul campaniei electorale. Concluziile verificărilor
370 de evenimente sau incidente au fost sesizate de la debutul campaniei electorale, iar în urma verificărilor au fost aplicate 105 sancţiuni contravenţionale, a informat joi, 23 mai, Guvernul,...
#Serban Huidu Bianca Dragusanu, #Serban Huidu Bianca sarcina, #Serban Huidu Romania avort, #Serban Huidu intrerupere sarcina Dragusanu , #stiri Serban Huidu