Serban Huidu: Sa-mi trag un glont in cap e foarte simplu

Miercuri, 09 Aprilie 2014, ora 09:46
5454 citiri
Serban Huidu: Sa-mi trag un glont in cap e foarte simplu
Foto: eNational

Serban Huidu a marturisit in cadrul unui interviu ca nu s-a gandit niciodata sa se sinucida in urma accidentului de acum cativa ani, precizand ca acest lucru ar fi fost foarte simplu.

"Oamenii lasi ajung la sinucidere. E mai simplu. Mai complicat e sa infrunti. Sa spui ce ai de spus. Sa-mi trag un glont in cap e foarte simplu", a declarat Serban Huidu, pentru eNational.

Acesta a adaugat ca din punctul sau de vedere sinuciderea si fuga de lume reprezinta acte de lasitate suprema.

El a precizat ca cel mai mult l-a deranjat faptul ca nimeni nu a verificat ceea ce s-a intamplat cu adevarat, mai ales jurnalistii.

Serban Huidu a plecat de la Kiss FM

"Daca ziaristii ar fi citit cu atentie motivarea sentintei ar fi vazut ca acolo scrie ca gradul de culpa este foarte mic raportat la ce a rezultat. Nu poti trai confortabil cu asta. Intr-o prima ipostaza trebuie sa te impaci cu tine.

Pana sa te impaci cu ceilalti. Pana sa accepti rautatea celorlalti, trebuie sa te impaci cu tine. Trebuie sa ajungi la o concluzie. Ca orice ai fi facut nu s-ar fi putut evita", a adaugat Huidu.

Serba Huidu a mai spus ca oamenii care au vrut sa stie adevarul au inteles ceea ce s-a intamplat si ca asta conteaza.

"Oamenii care admirau ce faceam au inteles bine ce s-a intamplat. Si Prima TV, si radioul au facut cercetari. Nu pentru mine. Pentru piata media. Ceilalti au avut o arma vehement impotriva. E OK!

Nu pot face pe placul tuturor. Cel care a incercat sa faca pe placul tuturor a sfarsit-o rau. Iisus. A sfarsit cu o cruce in spate", a adaugat fostul carcotas.

In octombrie 2011, fostul prezentator TV a fost implicat intr-un accident rutier, in judetul Brasov, in urma caruia au murit trei persoane.

Quarterly Report - Editia 4

Sute de incidente, sesizate de la începutul campaniei electorale. Concluziile verificărilor
Sute de incidente, sesizate de la începutul campaniei electorale. Concluziile verificărilor
370 de evenimente sau incidente au fost sesizate de la debutul campaniei electorale, iar în urma verificărilor au fost aplicate 105 sancţiuni contravenţionale, a informat joi, 23 mai, Guvernul,...
Cum se apără George Simion de acuzațiile de extremism: ”Până şi papuaşii s-au răzvrătit”
Cum se apără George Simion de acuzațiile de extremism: ”Până şi papuaşii s-au răzvrătit”
George Simion, preşedintele AUR, le-a spus nemţenilor că nu sunt extremişti şi nu iau puterea prin forţă. În schimb, el a adăugat că acum avem mai mulți ”stăpâni” și că ”toată...
#Huidu glont cap, #Huidu sinucidere, #Serban Huidu accident, #Serban Huidu ganduri sinucidere , #stiri Serban Huidu