Tatal lui Huidu: Serban al meu va rezista

Autor: Ana Ilie
Joi, 30 Decembrie 2010, ora 16:01
3912 citiri
Tatal lui Huidu: Serban al meu va rezista

Tatal lui Seban Huidu, Florin, este de parere ca fiul sau nu este in stare grava si va avea vesti bune de la el cat de curand.

"La ora actuala stim ca este intr-o stare stabila, multe lucruri nu prea stiu. In linii mari, starea de coma este o stare provocata in asa fel incat sa protejeze creierul, sa fie cat mai bine irigat si ferit de socuri. Inteleg ca a recunoscut-o pe Cristina, i-a strans mana. Sunt bulversat, n-am dormit toata noaptea. Nu ne gandim la lucruri grele, am vorbit cu un profesor aici, daca era grav era operat imediat", a declarat Florin Huidu pentru Antena3.

Tatal lui Serban stie ca fiul sau este sub observatie si i se mai fac teste inainte de a fi operat, si mai ales ca va rezista acestei incercari. "Acum s-a mai facut un tomograf, un RMN, o sa mai stim peste o ora. Deocamdata n-a facut o operatie chirurgicala".

"Serban al meu va rezista...Sigur ca te doare sufletul. Nu-mi e usor sa dau astfel de declaratii, dar copilul meu ma va ierta", a continuat tatal realizatorului Tv.

"Sunt convins ca o sa va dau vesti bune, nici nu ma gandesc altfel", a continuat el, precizand ca 2010 a fost un an prost atat pentru familia si afacerile sale cat si pentru intregul popor roman.

"Acest an a fost cel mai urat din amintirea poporului nostru, cel putin pentru mine a fost un an urat. Am avut si accidentul cu Vlad (fratele lui Serban, care a suferit un accident de motocicleta, n.red.), si probleme de sanatate, pe plan economic si firma mea...mi-au scazut vanzarile, mai am furnizori de platit...un an urat, vreau sa se termine si sa intram in altul".

"Sunt linistit pentru ca eu cred ca in Austria sunt totusi conditii cu toate ca tin foarte mult la cadrele noastre medicale...nu ne ajuta utilajele. Eu sper ca nu-i un caz extreme de grav pentru ca deocamdata n-a intrat in sala de operatie", a mai spus el.

Potrivit tatalui lui Serban Huidu, realizatorul TV a dat semne de revenire, caci el a miscat joi dimineata mainile si picioarele.

"Hematomul se va retrage si copiul meu va fi printre noi din nou. De dimineata(n.red-joi dimineata) am inteles ca a miscat si mainile si picioarele, dar doctorii vor sa il scoata din coma progresiv. Serban e pe drumul cel bun. (...) Lumea e consternata, Serban stie foarte bine sa schieze. Ce s-a intamplat cu adevarat o sa aflam cand vom vorbi cu el. Am inteles ca a ferit un grup de copii", a mai spus tatal lui Huidu, la Realitatea Tv.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Președintele PMP: Declinul PSD-PNL a început cu "decizia ridicolă de a-şi anunţa înfrângerea în Bucureşti” înainte de începerea campaniei
Președintele PMP: Declinul PSD-PNL a început cu "decizia ridicolă de a-şi anunţa înfrângerea în Bucureşti” înainte de începerea campaniei
Preşedintele PMP, Eugen Tomac, consideră că decizia coaliţiei PSD-PNL de a avea candidaţi separaţi la Primăria Capitalei reprezintă începutul „marii prăbuşiri a partidului unic”,...
Ludovic Orban: „O veste bună în acest spectacol grotesc al comasaţilor: Nicuşor Dan va câştiga un nou mandat la Primăria Capitalei”
Ludovic Orban: „O veste bună în acest spectacol grotesc al comasaţilor: Nicuşor Dan va câştiga un nou mandat la Primăria Capitalei”
Ludovic Orban, preşedintele Forţa Dreptei, afirmă, după decizia coaliţiei de a-l retrage pe medicul Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei, că se vede totuşi şi o veste...
#Huidu coma Austria schi, #Huidu coma , #stiri Serban Huidu