Tragedie aviatica in Apuseni: Huidu arata cu degetul - "Vedeti cine e vinovat de moartea lui?"

Marti, 21 Ianuarie 2014, ora 14:17
5436 citiri
Tragedie aviatica in Apuseni: Huidu arata cu degetul - "Vedeti cine e vinovat de moartea lui?"
Foto: tusiromania.ro

Tragedia care a avut loc luni seara in Apuseni a starnit vii reactii in toate mediile. Serban Huidu, care recent a parasit Kiss FM, a tinut sa transmita un ultim mesaj pilotului Adrian Iovan, care si-a pierdut viata: "Respect!".

Tragedie aviatica in Apuseni: Persoanele publice ii plang pe Adrian Iovan si medicul rezident

"Nu as vrea sa comentez prea mult despre domnul Iovan si soarta cruda pe care a avut-o! Las bocitoarele tablodizate sa isi faca treaba si ii spun si eu laolalta cu altii: Respect!", a scris el pe blog.

Acesta doreste insa sa arate cu degetul vinovatii: "O societate bolnava si o decizie injusta a statului a lasat practic fara viata un om!", afirma el, amintind ca "dupa recalcularea pensiei, 'chiaburul' Iovan, care avea 15.000 de lei pensie, a ajuns cu ea la 1.900 de lei. Pentru un om care a contribuit toata viata activa cu leafa sa de pilot la bugetul de stat, suma pare o gluma!".

"Si uite asa, pentru baiatul lui, Adrian Iovan s-a vazut nevoit sa munceasca si la pensie, fapt ce i-a fost fatal! Vedeti cum se leaga lucrurile? Vedeti cine e vinovat de moartea lui? Statul, care prin sistemul de pensii, a 'recalculat' un venit, pentru care pilotul Adrian Iovan a contribuit cu impozitul pe salariul sau, reducandu-l de aproape 10 ori!", afirma Serban Huidu.

"Cam asta se intampla in tara lui Papura Voda cel viteaz: 'sa se dea cate o paine sa ajunga la toti!'", incheie el.

Pilotul Adrian Iovan si inca o persoana au murit, luni, dupa ce avionul in care se aflau, care zbura din Bucuresti catre Oradea, a aterizat fortat la Cluj. Cinci oameni sunt raniti.

Pilotul a fost nevoit sa reduca din altitudine din cauza conditiilor meteo nefavorabile. Apoi, aeronava s-a izbit de un brad, intr-un varf de deal in zona localitatii Horea, din judetul Alba.

A.S.

Quarterly Report - Editia 4

Sute de incidente, sesizate de la începutul campaniei electorale. Concluziile verificărilor
Sute de incidente, sesizate de la începutul campaniei electorale. Concluziile verificărilor
370 de evenimente sau incidente au fost sesizate de la debutul campaniei electorale, iar în urma verificărilor au fost aplicate 105 sancţiuni contravenţionale, a informat joi, 23 mai, Guvernul,...
Cum se apără George Simion de acuzațiile de extremism: ”Până şi papuaşii s-au răzvrătit”
Cum se apără George Simion de acuzațiile de extremism: ”Până şi papuaşii s-au răzvrătit”
George Simion, preşedintele AUR, le-a spus nemţenilor că nu sunt extremişti şi nu iau puterea prin forţă. În schimb, el a adăugat că acum avem mai mulți ”stăpâni” și că ”toată...
#Serban Huidu moarte Iovan, #tragedie Apuseni reactii vedete, #Huidu vinovat moarte Iovan, #vinovati tragedie Apuseni , #stiri Serban Huidu