Serban Nicolae continua atacul la Isarescu: Un impostor calarea o banca de aur. Si banca s-a rupt. Pentru ca cel mai destept cedeaza!

Vineri, 05 Iulie 2019, ora 14:45
10437 citiri
Serban Nicolae continua atacul la Isarescu: Un impostor calarea o banca de aur. Si banca s-a rupt. Pentru ca cel mai destept cedeaza!
Foto: Facebook/Serban Nicolae

Senatorul Serban Nicolae il ataca pe Mugur Isarescu, la putin timp dupa ce acesta a obtinut un nou mandat ca guvernator al Bancii Nationale a Romaniei.

Intr-o postare numita "Stiri de ultima ora", senatorul Nicolae lanseaza cateva atacuri la adresa lui Isarescu.

"Costurile aducerii si depozitarii in tara a celor 63,7 tone de aur din rezerva Romaniei, folosind capacitatile Ministerului Apararii Nationale, nu depasesc cateva sute de mii de euro. Mult mai putin decat a costat scoaterea aurului din tara. De data asta, nu se mai adauga comisioane si bonusuri de performanta!", a scris senatorul PSD pe Facebook.

El a precizat ca, "pe teritoriul Romaniei, in stocurile de minereu extras (inca neprocesat) ale unei companii detinute de stat, se gaseste aur in cantitate de peste trei sute de tone!".

"Noul si ambitiosul guvernator al BNR e un om consecvent si riguros. Ca si la inceputul ultimelor doua mandate (de cate cinci ani!), si-a fixat ca obiectiv 'aderarea Romaniei la zona euro'. Cercetatorii britanici confirma stiintific sansele mari de reusita, prin aplicarea principiului matematic-bancar - 'a treia oara-i cu noroc'!

Un important investitor strain si-a programat vizita obligatorie la Banca Angliei inainte de a deschide o saormerie in Bucuresti, pe strada Lipscani 25!

Viticultorul bancar confirma ca Bundesbank repatriaza aurul Germaniei, pentru ca "sunt nemti, dar au si ei Serbanii lor". Da, cine n-are Serbani sa-si cumpere, dar treizeci de arginti nu reprezinta pretul corect!", a continuat el.

Senatorul Serban Nicolae incheie postarea de pe Facebook cu urmatorul mesaj: "Un impostor calarea o banca de aur. Si banca s-a rupt. Pentru ca cel mai destept cedeaza! Ai invins, Manole! Gold bye!".

Inainte de votul din Parlament, Serban Nicolae a spus ca social-democratii nu il sustin pe Isarescu pentru un nou mandat in ciuda faptului ca insasi Viorica Dancila a transmis ca PSD-ALDE merge pe mana guvernatorului in continuare, ceea ce s-a si vazut, avand in vedere ca acesta a fost numit din nou guvernator.

Amintim ca proiectul initiat de Liviu Dragnea si Serban Nicolae care prevede ca Banca Nationala a Romaniei (BNR) sa fie obligata sa repatrieze 91,5% din aurul depozitat de Romania in strainatate a trecut pe 24 aprilie de Camera Deputatilor, decizionala. Pe 26 iunie, Curtea Constitutionala a respins sesizarea depusa de PNL in legatura cu proiectul legislativ initiat de Liviu Dragnea si Serban Nicolae.

Joi, Isarescu a spus ca, daca legea va fi promulgata, BNR va aduce aurul acasa. "Daca o promulga domnul presedinte (legea de repatriere a aurului, initiata de Serban Nicolae si Liviu Dragnea - n.red.), ne costa vreo 15-20 milioane. Il aducem aici sa il atingeti si dumneavoastra, sa se lamureasca lumea ca exista, sa se linisteasca opinia publica", a spus Isarescu.

Viorica Dancila a vorbit, vineri, despre momentele in care Serban Nicolae a comentat deciziile luate la nivelul partidului.

"Legat de dl Serban Nicolae eu il apreciez, dar in momentul in care se ia o decizie trebuie sa o respecte. Nu sunt adeptul ca o persoana sa decida pentru intregul partid, acea decizie trebuie respectata de toti membri de partid", a spus premierul.

A.G.

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Zeci de imobile din București, monumente istorice sau blocuri de locuit, vor fi consolidate. Clădirile celebre aflate pe listă FOTO
Zeci de imobile din București, monumente istorice sau blocuri de locuit, vor fi consolidate. Clădirile celebre aflate pe listă FOTO
Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat luni, 26 februarie, că 80 de imobile vor fi consolidate cu fonduri nerambursabile obținute din surse naționale și europene, dar și cu bani de la...
Cum vede acum Mircea Geoană momentul ”Mihaela, dragostea mea”: ”Sunt un om mai țeapăn” VIDEO
Cum vede acum Mircea Geoană momentul ”Mihaela, dragostea mea”: ”Sunt un om mai țeapăn” VIDEO
Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a vorbit recent, într-un podcast, despre momentul ”Mihaela, dragostea mea” din 2009. Fostul lider al PSD a fost întrebat în emisiunea...
#Serban Nicolae atac Isarescu, #Serban Nicolae Isarescu aur , #PSD
Comentarii