Serban Nicolae, despre criticile lui Ponta la adresa PSD: Va trebui sa facem o analiza de ansamblu

Miercuri, 05 Aprilie 2017, ora 14:07
3897 citiri
Serban Nicolae, despre criticile lui Ponta la adresa PSD: Va trebui sa facem o analiza de ansamblu
Foto: Hepta.ro

Liderul grupului social-democratilor din Senat, Serban Nicolae, a sustinut, miercuri, ca PSD va trebui sa faca o analiza de ansamblu, in conditiile in care lideri cu "oarecare vizibilitate" lanseaza mesaje care nu au legatura cu activitatea partidului si care ii pot afecta "credibilitatea si stabilitatea".

Intrebat daca declaratiile recente ale lui Victor Ponta au afectat imaginea PSD, Serban Nicolae a raspuns: "E greu sa fac eu o analiza, acum, pe loc. Nu am facut o asemenea analiza.

Nu e o preocupare a mea, dar la un moment dat va trebui sa facem o analiza de ansamblu la nivelul PSD, pentru ca atunci cand lideri importanti, cu oarecare vizibilitate, lanseaza niste mesaje care nu au legatura cu activitatea partidului, chiar daca incearca sa o explice, chiar daca incearca sa o nuanteze, e posibil ca, la un moment dat, credibilitatea partidului, stabilitatea sa aiba de suferit.

Lucrurile astea le vom discuta, deschis, colegial. E intr-un fel anormal sa repetam apeluri la maturitate pentru fiecare dintre liderii politici sau, ma rog, dintre cei care au o anumita vizibilitate in spatiul public din partea PSD".

El a precizat ca o astfel de analiza nu este inclusa pe ordinea de zi a Comitetului Executiv National al PSD care se va reuni joi.

"Nu face parte dintre punctele de pe ordinea de zi a sedintei Comitetului Executiv, dar asta nu inseamna ca nu pot aparea discutii, ca nu se va gasi vreun coleg care sa ridice problema. Din punctul meu de vedere, nu gasesc nicio utilitate in ceea ce declara Victor Ponta.

El a spus ca replica la niste atacuri. Nu mi-a facut impresia asta. Ma rog, e greu de spus cine a dat primul. Daca tot stam sa urmarim asa sa vedem cine a spus primul nu stiu ce, pare neserios. Din punctul meu de vedere, sigur nu fac bine aceste dialoguri purtate prin intermediul declaratiilor de presa sau prin mediul on-line PSD, care are cu totul alta raspundere mai ales in aceasta perioada, fiind partid de guvernamant.

N-ai cum sa discuti in acelasi timp si de salarii si de pensii si de legea salarizarii unitare si sa bagi si niste paraziti legati de relatiile personale, de nu stiu ce partide de pescuit, sticle de vin si alte asemenea", a afirmat, la Senat, Serban Nicolae.

Iata cateva dintre atacurile lui Victor Ponta la adresa lui Liviu Dragnea si replicile acestuia

Eveniment Quarterly Report

Sorin Grindeanu a trimis corpul de control să verifice contractul pentru modernizarea Gării de Nord: ”Este o rușine națională”
Sorin Grindeanu a trimis corpul de control să verifice contractul pentru modernizarea Gării de Nord: ”Este o rușine națională”
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat luni, 2 octombrie, că modul în care arată Gara de Nord din Capitală este ”o rușine națională”. El a precizat că le-a cerut...
Cine este Dragoș Benea, urmașul lui Buzatu de la PSD Vaslui. Europarlamentar cu activitate modestă dar cu avere uriașă
Cine este Dragoș Benea, urmașul lui Buzatu de la PSD Vaslui. Europarlamentar cu activitate modestă dar cu avere uriașă
Europarlamentarul și președintele PSD Bacău Dragoș Benea a fost numit noul coordonator al organizației județene a PSD Vaslui după ce fostul lider al filialei, Dumitru Buzatu, a fost arestat...
#Victor Ponta critici PSD , #stiri Serban Nicolae