Surpriza uriasa la Australian Open: Serena Williams, eliminata in turul 3!

Vineri, 24 Ianuarie 2020, ora 08:00
11703 citiri
Surpriza uriasa la Australian Open: Serena Williams, eliminata in turul 3!
Foto: Captura video Twitter

Serena Williams paraseste primul turneu de Grand Slam al anului inca din turul al treilea, iar visul de a egala recordul lui Margaret Court se amana macar pana la Paris.

Sportiva in varsta de 38 de ani a fost invinsa, vineri dimineata, de chinezoaica Wang Qiang dupa un meci de-a dreptul fantastic.

Scorul final al intalnirii ce a durat mai bine de doua ore si 40 de minute a fost 6-4, 6-7 (2,) 7-5.

Serena a inceput prost partida, veterana circuitului feminin fiind departe de forma din partidele precedente, iar Wang a profitat din plin.

Chinezoaica a castigat primul set cu 6-4 si a condus in cel de-al doilea cu 5-3, insa nu a putut inchide partida pentru ca Williams a avut o rabufnire de orgoliu si a impins setul in tie-break, acolo unde s-a si impus.

"Decisivul" a fost unul echilibrat, cele doua mergand cap la cap cu serviciul pana la scorul de 6-5 in favoarea lui Wang.

Acolo a cedat Serena, care paraseste Australian Open inca din turul al treilea.

In ceea ce o priveste pe Wang, sportiva ce ocupa locul 29 in clasamentul WTA isi ia o binemeritata revansa dupa ce a fost zdrobita de Serena la US Open.

Mai departe, in turul al patrulea chinezoaica va da peste Ons Jabeur, cea care a invins-o tot vineri dimineata pe cea mai buna prietena a Serenei, Caroline Wozniacki.

M.D.

#Serena Williams eliminata Australian Open, #Serena Williams tenis rezultate, #Serena Williams invinsa Australian open , #Grand Slam