Răspunsul Serenei Williams, părăsită de Mouratoglou pentru Simona Halep. Cu ce antrenor va merge la Wimbledon

Joi, 16 Iunie 2022, ora 11:29
12876 citiri
Răspunsul Serenei Williams, părăsită de Mouratoglou pentru Simona Halep. Cu ce antrenor va merge la Wimbledon
Serena Williams

La un an de la abandonul din primul tur de la Wimbledon de anul trecut, Serena Williams îşi va face revenirea pentru ediţia din 2022. Pe contul ei de Instagram, vedeta americană a dat "întâlnire" la Wimbledon, turneu pe care l-a câştigat de şapte ori în carieră.

"SW (pentru Serena Williams) şi SW 19 (codul poştal pentru Wimbledon). E o întâlnire! Ne vedem acolo ”, a scris, sub o fotografie în care apare cu pantofii ei de sport pe gazon.

Pe lângă știrea în sine, a atras atenția tuturor și faptul că Serena l-a etichetat în mesajul ei pe antrenorul Eric Hechtman, cel care s-a ocupat în ultiii ani de pregătirea surorii sale, Venus. Ulterior, acesta a redistribuit postarea pe contul său de Instagram, semn că a acceptat provocarea de a încerca să-i aducă Serenei al 24-lea Grand Slam din carieră.

Hechtman, care este antrenorul lui Venus Williams din 2019, deține o diplomă de licență în arte în științe politice, la Universitatea din Miami. În timpul petrecut acolo, a deținut recordul școlii pentru cele mai multe victorii din toate timpurile.

#Serena Williams, #wimbledon, #Simona Halep, #antrenor, #Patrick Mouratoglou , #stiri Serena Williams