Serena Williams, presată de tatăl ei să joace din nou tenis: ce decizie a luat americanca

Joi, 02 Februarie 2023, ora 09:54
2770 citiri
Serena Williams, presată de tatăl ei să joace din nou tenis: ce decizie a luat americanca
Serena Williams

Serena Williams (41 de ani) a anunțat că se retrage din tenis, însă mai târziu a lăsat o portiță deschisă pentru revenire.

Într-un interviu acordat pentru CBS Morning, Serena a dezvăluit că tatăl ei o presează să joace din nou, însă nu ia în calcul în acest moment o revenire în circuit.

"Tata îmi spune, Serena, mai trebuie să joci încă un Slam, încă două. Și eu îi răspund, tată, te rog, oprește-te", a spus ea.

"Mă doare doar când mă uit la imagini mai vechi. În momentul ăsta aș spune că nu mai revin, pentru că mi-am dat întreaga viață tenisului până acum și e momentul să mă dedic și altor lucruri", a explicat Serena.

Williams a jucat ultimul ei meci la US Open, fiind învinsă în trei seturi de Alja Tomljanovic. Ea recunoaște că e dezamăgită de cum s-a încheiat disputa și, probabil, cariera ei.

"Sincer, n-am fost mulțumită deloc de cum a decurs acel meci, în special de rezultat. Eram acolo să merg mai departe, să continui să câștig, și acum îmi spun că nu îmi vine să cred că am lăsat acel meci să îmi scape din mână".

23 de titluri de Grand Slam are în palmares Serena Williams, unul mai puțin ca Margaret Court

#Serena Williams, #serena retragere, #mai joaca serena tenis, #serena richard williams , #Serena Williams