Ce-a făcut Serena Williams la primul meci după aproape un an

Miercuri, 22 Iunie 2022, ora 08:35
2634 citiri
Ce-a făcut Serena Williams la primul meci după aproape un an
Serena Williams și Ons Jabeur

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams a revenit în competiţie după o pauză de un an, marţi la turneul WTA de la Eastbourne (Anglia), unde a reuşit să se califice în turul al doilea al probei de dublu, în care face pereche cu tunisianca Ons Jabeur, informează AFP.

"O, Dumnezeule, este atât de amuzant să joci împreună cu Ons şi a fost super!", a declarat americanca, în vârstă de 40 de ani, după victoria cu 2-6, 6-3, 13/11 obţinută alături de Jabeur în faţa cuplului compus din cehoaica Marie Bouzkova şi spaniola Sara Sorribes.

Cea mai mică dintre surorile Williams, aflată acum pe locul 1.204 mondial, care are în palmares 23 de titluri de Mare Şlem la simplu, şi-a anunţat revenirea în circuit pe reţelele de socializare, săptămâna trecută.

Participarea la proba de dublu de la Eastbourne ar trebui să-i permită campioanei din Statele Unite să-şi recapete puţin ritmul înainte de a se alinia la simplu, săptămâna viitoare la Wimbledon, unde a cucerit de şapte ori trofeul. Ea a primit anul acesta un wild card din partea organizatorilor competiţiei londoneze pe iarbă.

Pentru revenirea sa în circuit, Serena Williams a apelat la Ons Jabeur, care a urcat în premieră săptămâna aceasta pe locul 3 mondial la simplu, după succesul ei de la Berlin.

"Este o asemenea onoare, nu mi-a venit să cred! Am fost puţin nervoasă în startul jocului alături de o asemenea legendă, dar ea m-a făcut să mă simt atât de bine pe teren, chiar şi atunci când am greşit", a spus tunisianca după meci.

Serena Williams şi Ons Jabeur vor înfrunta în sferturile de finală ale probei de dublu de la Eastbourne perechea formată din japoneza japoneza Shuko Aoyama, locul 10 mondial la dublu, şi taiwaneza Ho-Ching Chan (locul 49).

Clasamentul în care Simona Halep conduce detașat în WTA, mult peste Serena Williams și Maria Șarapova. Ce s-a întâmplat la WTA Miami
Clasamentul în care Simona Halep conduce detașat în WTA, mult peste Serena Williams și Maria Șarapova. Ce s-a întâmplat la WTA Miami
Eliminată în primul tur la WTA Miami, la revenirea sa în tenis după un an și jumătate, Simona Halep e în continuare pe primul loc într-un clasament inedit. Primele sferturi de finală de...
Ce a făcut Serena Williams cu mare parte din banii câștigați din tenis
Ce a făcut Serena Williams cu mare parte din banii câștigați din tenis
Cu aproape 95 de milioane de dolari câștigați în timpul carierei, Serena Williams deține recordul all-time la acest capitol. Averea ei este însă mult mai mare, grație contractelor de...
#Serena Williams, #ons jabeur, #eastbourne , #Serena Williams