Serena Williams revine în tenis: ”M-am trezit și am ieșit pe teren”

Marti, 25 Octombrie 2022, ora 11:45
1923 citiri
Serena Williams revine în tenis: ”M-am trezit și am ieșit pe teren”
Serena Williams

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams a afirmat luni că nu s-a retras din activitatea sportivă şi şansele de a reveni pe teren sunt ''foarte mari'', după ce anterior declarase că va pune capăt carierei profesioniste după turneul US Open, de luna trecută, transmite Reuters.

''Nu m-am retras. Şansele (de a reveni) sunt foarte mari. Puteţi veni la mine acasă, am un teren de tenis'', a afirmat Williams, într-o conferinţă de presă susţinută la San Francisco, pentru promovarea companiei sale de investiţii, Serena Ventures.

Serena Williams, 41 de ani, a spus că ''se îndepărtează de tenis'' într-un articol scris în august şi, deşi nu a confirmat că US Open este ultimul său turneu din carieră, a avut o despărţire emoţionantă de spectatori după ce a pierdut în turul al treilea la Flushing Meadows.

Câştigătoare a 23 de titluri de Mare Şlem, Serena Williams este considerată de mulţi cea mai bună jucătoare de tenis din toate timpurile, a precizat că nu se pregăteşte pentru a juca la vreun turneu, după ce US Open nu a părut o competiţie naturală pentru ea.

''Nu m-am gândit încă (la retragere). Însă m-am trezit recent şi am ieşit pe teren zilele trecute şi m-am gândit pentru prima oară în viaţa mea că nu joc pentru o competiţie, iar acest lucru mi s-a părut ciudat. A fost ca prima zi din restul vieţii mele şi m-am bucurat de ea, dar încă încerc să găsesc un echilibru'', a comentat Serena.

Citește și:
Fostul manager al Simonei Halep dezvăluie ce face jucătoarea suspendată pentru dopaj
Fostul manager al Simonei Halep dezvăluie ce face jucătoarea suspendată pentru dopaj
Virginia Ruzici a fost managerul Simonei Halep timp de peste zece ani, jucătoarea de tenis renunțând la serviciile ei după ce a început colaborarea cu Patrick Mouratoglou. Deși nu mai are...
Revenire spectaculoasă în tenisul feminin! O mare campioană se întoarce
Revenire spectaculoasă în tenisul feminin! O mare campioană se întoarce
O jucătoare de top din tenisul feminin a decis să revină în competiții, la doi ani după ce a spus adio tenisului. Între timp, cehoaica Barbora Strycova (36 ani), despre ea fiind vorba, a...
Comentarii