Serena Williams, laude pentru Simona Halep dupa ce a invins-o la US Open

Joi, 08 Septembrie 2016, ora 10:15
8906 citiri
Serena Williams, laude pentru Simona Halep dupa ce a invins-o la US Open
Foto: Hepta.ro

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams, numarul 1 mondial, a declarat dupa calificarea reusita in semifinalele turneului US Open ca se bucura ca a fost pusa la incercare de Simona Halep in meciul de joi dimineata, castigat in trei seturi, cu 6-2, 4-6, 6-3.

La conferinta de presa, Serena a vorbit mai mult de setul al doilea, cedat cu 4-6: "Nu am reusit sa profit de unele sanse pe care le-am avut. Am avut oportunitati, le-am ratat si m-au afectat. Nu am jucat la fel in primul set si al doilea, dar al treilea a fost mai bun decat setul al doilea. Nu am reusit sa mentin nivelul sus".

Serena a remarcat si partea pozitiva a meciului cu Halep: "Ma simt extraordinar. Ma bucur ca am fost pusa la incercare. Cel mai bun lucru e ca simt ca nivelul ei a crescut in setul al doilea, dar am avut sanse de care nu am profitat. Din asta trag concluzia ca puteam juca mai bine in setul al doilea si poate reuseam sa castig in doua seturi".

In plus aceasta a laudat loviturile reusite de romanca: "Mi-am pierdut ritmul in setul secund si am fost surprinsa de loviturile minunate ale Simonei. A trebuit sa imi ridic mult nivelul in decisiv pentru a castiga. Au fost niste momente mai grele, dar stiam ca sunt capabila sa o scot la capat. Greselile pe care le-am facut si oportunitatile ratate nu m-au facut fericita, insa am incercat sa raman pozitiva si sa nu le las sa ma afectete".

Halep a salvat in setul al doilea nu mai putin de 12 mingi de break, dar Serena a fost de neoprit in decisiv, la al 46-lea sfert de finala de Grand Slam, reusind 18 asi.

Americanca de 35 de ani a precizat ca a fost calma pe tot parcursul meciului: "Cred ca asa m-am dat jos din pat dimineata".

Williams a subliniat ca nu este la suta la suta din punct de vedere fizic, dar se simte bine si nu se plange.

Citeste si reactia Serenei Williams imediat dupa meciul cu Simona

Serena Williams o va infrunta in meciul urmator pe Karolina Pliskova (Cehia), a zecea favorita, in drumul sau catre al 23-lea titlu de Mare Slem din cariera, un nou record in era open. Serena este acum la egalitate cu germanca Steffi Graf si la doua titluri de performanta australiencei Margaret Court (24 titluri, inaintea erei open).

Citeste si reactia Simonei Halep, dupa meciul cu Serena Williams

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#Serena laude Simona Halep, #Serena invins Simona Halep, #Serena Simona Halep US Open , #Simona Halep