Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Decizie radicala luata de Serena Williams - anuntul facut de antrenorul sau

Marti, 06 Octombrie 2015, ora 16:00
8612 citiri
Decizie radicala luata de Serena Williams - anuntul facut de antrenorul sau
Foto: fedcup.com

Intr-un moment in care WTA doreste sa o amendeze pentru ca nu si-a indeplinit numarul de turnee la care este obligata sa participe intr-un sezon competitional, Serena Williams a luat o decizie importanta.

Antrenorul jucatoarei din SUA, Patrick Mouratoglou, a anuntat ca Serena a hotarat sa-si diminueze si mai mult calendarul pentru sezonul urmator.

"Anul urmator, Serena Williams va participa la mai putine turnee, va avea un program mult mai redus", a anuntat Mouratoglou, intr-un interviu acordat pentru editia tiparita a cotidianului L'Equipe.

El a mentionat ca Serena are mari probleme medicale, motiv pentru care vrea sa joace din ce in ce mai putin.

"Serena a suferit accidentari tot anul, iar asta a impiedicat-o sa joace la suta la suta. Cateodata a fost nevoita sa se retraga, uneori a pierdut. Cu Kvitova, in mai la Madrid, ii luau foc genunchii de durere", a mentionat Mouratoglou.

Decizia Serenei Williams de a se retrage inaintea turneelor de la Beijing si Singapore (Turneul Campioanelor) nu a fost deloc pe placul WTA, care pregateste una dintre cele mai dure masuri din ultimii ani.

Ocupanta locului unu in clasamentul WTA a invocat o accidentare pentru a lipsi de la cele doua turnee, insa forul mondial intentioneaza sa o pedepseasca aspru.

Potrivit presei din Italia, care citeaza surse din cadrul WTA, Serena Williams risca o amenda record si o suspendare din circuitul mondial pentru ca va rata aceste doua turnee.

Concret, Serena Williams risca sa plateasca o amenda in valoare de 1.175.000 de dolari si sa fie suspendata timp de doua saptamani, la inceputul anului 2016.

WTA doreste sa ia aceste masuri impotriva Serenei Williams intrucat americanca nu si-a indeplinit numarul de turnee la care este obligata sa participe intr-un sezon competitional.

In acest an, Serena Williams a absentat de la mai multe turnee mai putin importante, dorind sa fie odihnita pentru cele de Grand Slam sau pentru cele cu premii consistente.

Ajunsa la 34 de ani, Serena Williams a disputat doar 11 turnee in acest an, fiind jucatoarea cu cele mai putine prezente din top 20.

C.S.

BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#Serena Williams turnee, #turnee Serena Williams , #stiri Serena Williams