Serena Williams, tinta unui atac neasteptat in SUA

Joi, 02 Aprilie 2015, ora 22:59
12571 citiri
Serena Williams, tinta unui atac neasteptat in SUA
Foto: J. Omar Ornelas/ The Desert Sun

Serena Williams, cea mai buna jucatoare de tenis a planetei, este tinta unui atac neasteptat tocmai in tara sa natala, SUA.

Unii dintre jurnalistii de peste Ocean nu au trecut nici acum peste retragerea "Reginei" din semifinalele de la Indian Wells si insinueaza ca aceasta s-a menajat pentru a putea evolua la Miami.

"Acum doua vineri, Serena Williams isi anunta retragerea din semifinala cu Simona Halep de la Indian Wells, acuzand o accidentare la genunchi. Vinerea trecuta, Williams a jucat primul meci la Miami. In aceasta vineri, Serena va evolua in semifinale la Miami Open, coincidenta sau nu, tot impotriva lui Halep", isi incepe materialul editorialistul The Desert Sun, Shad Powers.

Acesta reia parcursul Serenei de la Indian Wells, numarul 1 WTA revenind la acest turneu dupa 14 ani de boicot, insa o taxeaza destul de dur pe mezina familiei Williams.

"A fost alaturi de noi. Apoi n-a mai fost. Cand am aflat ca se retrage am crezut ca e o gluma. Una buna, se retragea in semifinale, la fel ca in urma cu 14 ani, cand a fost acel scandal urias. Nicio sansa! Dar s-a intamplat. Si daca i-as descrie discursul as spune ca a fost unul nonsalant. A fost gratioasa si recunoscatoare, insa mi-ar fi placut sa vad ca ii pare rau.

Cred ca a fost intr-adevar accidentata, dar cred ca putea incerca sa joace. In schimb, a luat o decizie de afaceri. Ce turneu isi dorea mai mult sa castige, Indian Wells sau cel de la Miami, care urma sa inceapa? Cum a ajuns sa se indragosteasca de Miami, a decis sa nu riste. A fost mai important pentru ea sa fie sanatoasa la Miami", mai scrie jurnalistul american.

El incheie insa intr-o nota optimista, sperand ca publicul de la Indian Wells sa ii demonstreze Serenei in 2016 ca merita o jucatoare care da totul pentru victorie.

Serena Williams a revenit in urma cu doua saptamani la Indian Wells, dupa 14 ani in care a boicotat turneul din California.

Numarul 1 WTA s-a retras insa in semifinala, inainte de a juca impotriva Simonei Halep, acuzand o accidentare.

Cele doua jucatoare se vor intalni si vineri dimineata, tot in semifinale, dar la Miami Open.

Partida este programata de la ora 04:00 si poate fi urmarita in direct pe site-ul Ziare.com.

M.D.

Orba acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orba acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a reacţionat după Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a fost trimisă în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 şi a afirmat că...
#Serena Williams atac SUA, #Serena Williams Indian Wells Miami, #Serena Williams Halep semifinala , #stiri Serena Williams