Cum încearcă Sergio Ramos să-l ajute pe Mbappe după ce a semnat cu Real Madrid

Miercuri, 21 Februarie 2024, ora 08:21
2447 citiri
Cum încearcă Sergio Ramos să-l ajute pe Mbappe după ce a semnat cu Real Madrid
Sergio Ramos FOTO: Facebook / Sergio Ramos

Sergio Ramos l-a contactat pe Kylian Mbappé pentru a-i propune să cumpere o vilă pe care acesta o deţine la nord de Madrid.

Fundaşul spaniol, care a revenit la FC Sevilla, a petrecut doi ani alături de atacantul echipei PSG, care este aşteptat să ajungă la Real în această vară.

Sergio Ramos s-ar fi oferit să-i vândă lui Kylian Mbappé o vilă pe care o deţine împreună cu soţia sa, Pilar Rubio. Vila este situată în Moraleja, un cartier de lux din oraşul Alcobendas, la aproximativ 20 km nord de Madrid.

Zona, renumită pentru terenurile sale de golf de mari dimensiuni, şcolile private, securitatea şi proprietarii bogaţi, găzduieşte numeroase celebrităţi din lumea sportului, a mass-media, a politicii şi a divertismentului. David Beckham, Ronaldo şi Karim Benzema au locuit toţi acolo atunci când au jucat pentru Real Madrid.

Casa lui Sergio Ramos a fost construită pe un teren de 2.500 m2. Cu un decor rafinat, aceasta oferă un nivel ridicat de confort, cu două piscine (una exterioară şi una interioară), o sală de cinema, o zonă de jocuri cu bar şi o sală de fitness.

Fundaşul spaniol, care a revenit la Sevilla FC în vara anului trecut şi urmează să împlinească 38 de ani (la sfârşitul lunii martie), cere 6 milioane de euro pentru a renunţa la ea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Presa internațională, după retragerea Simonei Halep: ”A fost nevoită”
Presa internațională, după retragerea Simonei Halep: ”A fost nevoită”
Simona Halep nu va participa la turneul de categorie WTA 1000 Mutua Madrid Open, pentru care a primit wild card din partea organizatorilor, informează Marca. “Halep, aflată pe locul 1.146...
Simona Halep s-a retras din nou! Decizie total neașteptată a româncei
Simona Halep s-a retras din nou! Decizie total neașteptată a româncei
Simona Halep a revenit în competiții ca urmare a deciziei pe care a anunţat-o TAS, de reducere a suspendării de 4 ani dictate de ITIA la 9 luni. Deși și-a anunțat prezența săptămâna...
#Sergio Ramos, #fotbal, #mbappe, #vila, #madrid, #milioane , #stiri fotbal