Lupta pe averea lui Sergiu Nicolaescu: Sora regizorului vrea bani ca sa renunte la procesul cu sotia

Sambata, 17 August 2013, ora 17:42
4490 citiri
Lupta pe averea lui Sergiu Nicolaescu: Sora regizorului vrea bani ca sa renunte la procesul cu sotia

Sora lui Sergiu Nicolaescu, Iolanda Nicolaescu, a declarat ca este dispusa sa renunte la procesul pentru averea regizorului daca Dana Nicolaescu ii da o anumita suma.

"Daca imi convine ceea ce imi da, desigur (renunt la process - n.red) ", a declarat Iolanda Nicolaescu la Romania TV.

Lupta pe averea lui Sergiu Nicolaescu - Sora sa cere anularea testamentului, contestand incinerarea (Video)

Aceasta a amintit ca nu a mai primit ajutorul obisnuit de pe data de 1 iunie, dupa ce si-a dat cumnata in judecata din cauza testamentului fratelui sau, din care reiese ca toata averea ii revine Danei Nicolaescu.

"A venit si mi-a spus: 'Nu iti voi mai da nimic, pentru ca m-ai dat in judecata'", a adaugat Iolanda Nicolaescu, precizand ca ea nu crede ca fratele sau nu a trecut-o in testament si ca va trimite avocatul sa se intereseze in ce stare se afla regizorul cand a realizat testamentul.

Mai mult, sora regizorului sustine ca acesta a declarat de mai multe ori ca pe ea o iubea mai mult decat pe sotie si ca nu avea cum sa o lase in afara testamentului.

"La televiziune a spus ca cel mai mult a iubit in viata tara, mama si familia. Familia eram eu. Abia apoi sotia", a continuat Iolanda Nicolaescu.

Iolanda Nicolaescu: Tot ei i-ar fi ramas

Aceasta a precizat ca daca Dana Nicolaescu era putin mai desteapta si se gandea mai bine, pana la urma toata averea ar fi ajuns la ea.

"Daca ea ar fi avut putina desteptaciune, putea sa spuna...Uite...Am convingerea ca frate-miu ii spusese ca va fi un cec pe numele meu. Va dati seama ca eu cand as fi murit, i-as fi lasat totul ei. Acum nu se mai poate. Si casa si bani i-ar fi ramas ei", a conchis ea.

Sergiu Nicolaescu a murit la inceputul anului la spitalul Elias din Capitala, dupa ce a suferit o interventie chirurgicala de peritonita, iar pe fondul varstei inaintate si a unor complicatii cardiace si respiratorii, regizorul a facut stop cardiac.

Trupul acestuia a fost incinerat la Crematoriul Vitan Barzesti, dupa cum si-ar fi dorit el, se spunea atunci. Acest eveniment a fost insotit de un scandal, Biserica Ortodoxa Romana refuzand sa savarseasca o slujba religioasa.

Dupa cateva luni de zile, sora regizorului a sustinut ca acesta nu a vrut niciodata sa fie incinerat, ci inmormantat "crestineste", si a solicitat Bisericii Ortodoxe sprijin pentru anularea testamentului regizorului, invocand faptul ca documentul nu era inregistrat la notar.

Citeste si:
Ministrul român Culturii are idei vizând reformarea Eurovision: ”Să se întâmple o resetare completă pe alte baze”
Ministrul român Culturii are idei vizând reformarea Eurovision: ”Să se întâmple o resetare completă pe alte baze”
Ministrul Culturii, Lucian Romaşcanu, a vorbit luni, 16 mai, despre o resetare completă a Eurovision "pe alte baze", considerând că împărţirea politică a voturilor nu are nicio legătură...
Marcel Ciolacu, despre candidatura lui Piedone junior la Primăria Sectorului 5: ”Partidul decide, nu unul sau altul”
Marcel Ciolacu, despre candidatura lui Piedone junior la Primăria Sectorului 5: ”Partidul decide, nu unul sau altul”
Președintele PSD Marcel Ciolacu le-a transmis colegilor de partid că ”nu unul sau altul” decide dacă Vlad Popescu, fiul lui Cristian Popescu Piedone, va fi candidatul PSD pentru Primăria...