Lupta pe averea lui Sergiu Nicolaescu: Sora regizorului vrea bani ca sa renunte la procesul cu sotia

Sambata, 17 August 2013, ora 17:42
5139 citiri
Lupta pe averea lui Sergiu Nicolaescu: Sora regizorului vrea bani ca sa renunte la procesul cu sotia
Foto: Romania TV

Sora lui Sergiu Nicolaescu, Iolanda Nicolaescu, a declarat ca este dispusa sa renunte la procesul pentru averea regizorului daca Dana Nicolaescu ii da o anumita suma.

"Daca imi convine ceea ce imi da, desigur (renunt la process - n.red) ", a declarat Iolanda Nicolaescu la Romania TV.

Lupta pe averea lui Sergiu Nicolaescu - Sora sa cere anularea testamentului, contestand incinerarea (Video)

Aceasta a amintit ca nu a mai primit ajutorul obisnuit de pe data de 1 iunie, dupa ce si-a dat cumnata in judecata din cauza testamentului fratelui sau, din care reiese ca toata averea ii revine Danei Nicolaescu.

"A venit si mi-a spus: 'Nu iti voi mai da nimic, pentru ca m-ai dat in judecata'", a adaugat Iolanda Nicolaescu, precizand ca ea nu crede ca fratele sau nu a trecut-o in testament si ca va trimite avocatul sa se intereseze in ce stare se afla regizorul cand a realizat testamentul.

Mai mult, sora regizorului sustine ca acesta a declarat de mai multe ori ca pe ea o iubea mai mult decat pe sotie si ca nu avea cum sa o lase in afara testamentului.

"La televiziune a spus ca cel mai mult a iubit in viata tara, mama si familia. Familia eram eu. Abia apoi sotia", a continuat Iolanda Nicolaescu.

Iolanda Nicolaescu: Tot ei i-ar fi ramas

Aceasta a precizat ca daca Dana Nicolaescu era putin mai desteapta si se gandea mai bine, pana la urma toata averea ar fi ajuns la ea.

"Daca ea ar fi avut putina desteptaciune, putea sa spuna...Uite...Am convingerea ca frate-miu ii spusese ca va fi un cec pe numele meu. Va dati seama ca eu cand as fi murit, i-as fi lasat totul ei. Acum nu se mai poate. Si casa si bani i-ar fi ramas ei", a conchis ea.

Sergiu Nicolaescu a murit la inceputul anului la spitalul Elias din Capitala, dupa ce a suferit o interventie chirurgicala de peritonita, iar pe fondul varstei inaintate si a unor complicatii cardiace si respiratorii, regizorul a facut stop cardiac.

Trupul acestuia a fost incinerat la Crematoriul Vitan Barzesti, dupa cum si-ar fi dorit el, se spunea atunci. Acest eveniment a fost insotit de un scandal, Biserica Ortodoxa Romana refuzand sa savarseasca o slujba religioasa.

Dupa cateva luni de zile, sora regizorului a sustinut ca acesta nu a vrut niciodata sa fie incinerat, ci inmormantat "crestineste", si a solicitat Bisericii Ortodoxe sprijin pentru anularea testamentului regizorului, invocand faptul ca documentul nu era inregistrat la notar.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Județul în care Ludovic Orban nu crede că mai sunt angajați fără carnet PSD în instituţiile publice. ”Vă rog să-l trimiteţi la consult”
Județul în care Ludovic Orban nu crede că mai sunt angajați fără carnet PSD în instituţiile publice. ”Vă rog să-l trimiteţi la consult”
Alianţa Dreapta Unită (ADU) şi-a lansat duminică, 14 aprilie, candidaţii pentru alegerile locale de pe 9 iunie. La eveniment a participat și președintele Forța Dreptei, Ludovic Orban, care...
De ce respinge Ioan Aurel Pop candidatura la alegerile prezidențiale. ”Am fost tentat să intru în politică”
De ce respinge Ioan Aurel Pop candidatura la alegerile prezidențiale. ”Am fost tentat să intru în politică”
Ioan Aurel Pop, unul dintre intelectualii de vârf ai României, a fost invitat de-a lungul timpului de mai multe partide, fie să se alăture unui proiect politic, în calitate de membru, fie să...
#Sora Sergiu Nicolaescu proces, #proces avere Sergiu Nicolaescu, #proces testament Sergiu Nicolaescu , #murit