Sora lui Sergiu Nicolaescu: Il dau in judecata pe presupusul fiu nelegitim, daca minte!

Luni, 07 Ianuarie 2013, ora 15:08
4029 citiri
Sora lui Sergiu Nicolaescu: Il dau in judecata pe presupusul fiu nelegitim, daca minte!

Iolanda Nicolaescu, sora regizorului Sergiu Nicolaescu, a declarat ca il va da in judecata pe presupusul fiu al artistului, daca se va dovedi ca acesta a mintit, cerand in schimb daune de 200.000 de mii de euro. In plus, ea a declarat ca probe ADN ale fostului senator exista inca, la spital.

Sora lui Sergiu Nicolaescu a fost intrebata, luni, la Antena 3, intr-o interventie telefonica, daca crede ca romanul din Dusseldorf care a afirmat ca ar fi fiul nelegitim al fratelui ei are dreptate.

"Eu nu cred, cred ca e minciuna. Daca dupa analiza ADN se adevereste ca e copilul lui frati-miu, foarte bine. Daca se adeversete ca au fost minciuni, cer daune de 200.000 de euro ca sa le dau la un azil de batrani, ca sa se invete minte sa nu mai vorbeasca de oameni care nu sunt.

(...) Trebuie sa fie un impostor, numai un impostor poate sa faca asa ceva. Nu indraznea probabil sa dea ochii cu frati-miu, nu stie probabil - ca e un tampit - ca ADN-ul lui frati-miu exista si putem sa il obtinem oricand de la spital", a spus Iolanda Nicolaescu.

Aceasta a precizat ca barbatul ar fi trebuit sa ia legatura cu ea, adaugand ca au mai fost si altii care au pretins ca sunt fiii nelegitimi ai regizorului.

"Niciodata nu a incercat sa ia legatura cu noi. Sa vina la mine, nu? Sunt nebuni, care nu stiu care este legea. Ca daca ei zic asta, gata, si ia bani de la Nicolaescu. Vreau sa il vad cum arata, daca are ceva din fratele meu.

Sa vorbeasca cu mine, sa il vad eu cum este si cine este. Daca este baiatul lui frati-miu, este si nepotul meu, nu? Sunt niste porcarii, ca toate porcariile care mi se fac. Sunt zeci de masini in strada la mine care pandesc casa mai rau ca pe vremea lui Ceausescu, nu se poatea sa ceva, eu asa ceva n-am pomenit. Asta depaseste orice limita. Daca se mai intampla ceva, eu dau si telefon la politie. (...) Dar ce e asta? De ce? Nu mai au ce sa vorbeasca pe la televiziuni si s-au gasit pe Sergiu Nicolaescu sa-l defaimeze", a mai afirmat sora artistului.

Nu in ultimul rand, Iolanda Nicolaescu a mentionat ca fratele sau a avut legaturi cu "zeci de femei, nu doar cu una, ca n-a fost handicapat, ii placeau multe femei".

Presupusul fiu al lui Sergiu Nicolaescu a cerut in instanta recunoasterea paternitatii

Presupusul fiu nelegitim al regizorului Sergiu Nicolaescu a solicitat in instanta recunoasterea paternitatii, depunand o cerere in acest fel, care va fi judecata pe 15 mai.

Vasile Rotaru, un roman din orasul german Dusseldorf, care pretinde ca este fiul nelegitim al lui Sergiu Nicolaescu, vrea recunoasterea paternitatii regizorului care a murit pe 3 ianuarie.

Potrivit Antena 3, cererea a fost trimisa din Dusseldorf in Romania, urmand a se judeca pe 15 mai. De asemenea, pe 5 februarie se va judeca cererea pentru oprirea incinerarii regizorului, insa aceasta nu mai are obiect.

Cererile au fost inregistrate la Judecatoria Sectorului 1, de catre barbatul care are 32 de ani.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Județul în care Ludovic Orban nu crede că mai sunt angajați fără carnet PSD în instituţiile publice. ”Vă rog să-l trimiteţi la consult”
Județul în care Ludovic Orban nu crede că mai sunt angajați fără carnet PSD în instituţiile publice. ”Vă rog să-l trimiteţi la consult”
Alianţa Dreapta Unită (ADU) şi-a lansat duminică, 14 aprilie, candidaţii pentru alegerile locale de pe 9 iunie. La eveniment a participat și președintele Forța Dreptei, Ludovic Orban, care...
De ce respinge Ioan Aurel Pop candidatura la alegerile prezidențiale. ”Am fost tentat să intru în politică”
De ce respinge Ioan Aurel Pop candidatura la alegerile prezidențiale. ”Am fost tentat să intru în politică”
Ioan Aurel Pop, unul dintre intelectualii de vârf ai României, a fost invitat de-a lungul timpului de mai multe partide, fie să se alăture unui proiect politic, în calitate de membru, fie să...
#sora Sergiu Nicolaescu fiu nelegitim, #fiu nelegitim Sergiu Nicolaescu, #mostenire Sergiu Nicolaescu, #analiza ADN fiu Sergiu Nicolaescu , #murit