Victor Ponta: Am crescut cu filmele lui Sergiu Nicolaescu

Vineri, 04 Ianuarie 2013, ora 17:43
2654 citiri
Victor Ponta: Am crescut cu filmele lui Sergiu Nicolaescu
Foto: B1 Tv

Prim-ministrul Victor Ponta a fost prezent, vineri, la Cercul Militar National, pentru a aduce un omagiu fostului regizor Sergiu Nicolaescu, care a murit joi, la varsta de 82 de ani.

"Am dorit, in numele Guvernului, sa prezint acest omagiu unui om care a facut foarte multe pentru Romania si inseamna foarte mult pentru Romania", a spus Victor Ponta, la iesire.

Premierul sustine ca a avut si o datorie umana fata de Sergiu Nicolaescu, afirmand ca l-a cunoscut si a crescut cu filmele acestuia.

"Pe de o parte, este cel cu ale carui filme am crescut si mi-am format adolescenta", a subliniat Victor Ponta.

Segiu Nicolaescu a murit - Trupul sau, depus la Cercul Militar National

Omagiu Sergiu Nicolaescu: Sute de oameni stau la coada la Cercul Militar

"Sunt mult mai norocos decat cei mai multi dintre romani, pentru ca sansa mi-a permis ca, in urma cu peste o luna de zile, la Targu Jiu, in prezenta lui Sergiu Nicolaescu, s-a inaugurat primul cinematograf care i-a purtat numele. Pentru mine ramane o amintire pe care o voi avea toata viata.

S-a bucurat enorm, fara sa stie ca mai are doar o luna de trait, ca meritul sau a fost recunoscut printr-un gest foarte simplu pana la urma - inaugurarea cinematografului de la Targu Jiu. Asta este amintirea care ne va ramane toata viata", a explicat presedintele PSD.

Sergiu Nicolaescu a murit: Mesajul transmis de Crin Antonescu

Ion Iliescu, despre Sergiu Nicolaescu: A fost un om al cetatii

Sergiu Nicolaescu a murit, joi dimineata, la Spitalul Elias din Capitala. Acesta a fost internat in urma cu cateva saptamani dupa ce a cazut pe gheata si apoi operat de peritonita. Starea lui de sanatate s-a agravat si a facut stop cardiac. Trupul sau va fi incinerat sambata la amiaza.

Regizorul nu va avea parte de slujba de inmormantare, deoarece a ales sa fie incinerat, iar Biserica Ortodoxa Romana considera ca aceasta practica este una necrestina.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Victor Ponta omagiu Sergiu Nicolaescu, #Sergiu Nicolaescu Cercul Militar National , #murit