Presupusul fiu al lui Nicolaescu si-a asumat o identitate falsa

Luni, 07 Ianuarie 2013, ora 16:20
4039 citiri
Presupusul fiu al lui Nicolaescu si-a asumat o identitate falsa
Foto: Arhiva

Presupusul fiu al regizorului Sergiu Nicolaescu, Vasile Rotaru, s-a folosit de o identitate falsa in cererea de stabilire a paternitatii. El a notat un CNP ce apartine unei alte persoane.

Potrivit Realitatea TV, Vasile Rotaru a utilizat in cerere codul numeric personal al unui fost jurnalist sportiv. Acesta a declarat ca nu are nicio legatura cu Sergiu Nicolaescu si ca nici nu a depus vreo cerere.

Presupusul fiu al lui Sergiu Nicolaescu a cerut in instanta recunoasterea paternitatii

Presupusul Rotaru, in varsta de 32 de ani, a depus la Judecatoria Sectorului 1 o cerere de stabilire a paternitatii, sustinand ca este fiul nelegitim al regizorului. El ar locui in Germania si sustine ca a aflat de la mama sa ca Sergiu Nicolaescu este tatal lui natural. Rotaru cerea judecatorilor aprobarea efectuarii unui test ADN. El promitea ca va aduce probe care sa ateste legaturile dintre mama sa si Nicolaescu.

Termenul pentru judecarea solicitarii lui Vasile Rotaru fusese stabilit pentru 15 mai, insa cel mai probabil nu se va mai judeca avand in vedere datele false.

De asemenea, Rotaru a depus si o cerere separata cu care spera sa impiedice incinerarea regizorului.

Avocatul Ana Maria Mihalcescu a declarat, insa, la Antena3, ca din moment ce a avut loc incinerarea, nu mai pot fi prelevate probe ADN pentru a se stabili paternitatea, care ar fi avut o relevanta de peste 99,9 la suta. In acest caz, comparatia ADN-ului fiului nelegitim poate fi facuta cu ADN-ul rudelor lui Sergiu Nicolaescu.

Aceasta comparatie, insa, "poate sa fie relevanta, dar poate sa fie si mai putin relevanta", potrivit avocatei.

Sora lui Sergiu Nicolaescu: Il dau in judecata pe presupusul fiu nelegitim, daca minte!

Nicolaescu a marturisit, in 2010, ca ar avea un copil cu o femeie pe care a intalnit-o in 1956. Femeia respectiva a dezvaluit, insa, ca baiatul s-a sinucis.

Sergiu Nicolaescu a murit, joi, la Spitalul Elias, in urma unor complicatii cardiace si pulmonare severe, fiind incinerat sambata, la ora 12.00, la Crematoriul Vitan Barzesti.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#fiu nelegitim Sergiu Nicolaescu, #fiu Sergiu Nicolaescu cerere paternitate, #fiu Sergiu Nicolaescu CNP fals , #regizor