Voinescu: Problemele de la Camera trebuie sa fie discutate dupa motiune

Vineri, 22 Octombrie 2010, ora 19:41
552 citiri
Voinescu: Problemele de la Camera trebuie sa fie discutate dupa motiune

Secretarul Camerei Deputatilor, democrat-liberalul Sever Voinescu, a apreciat ca este necesara o discutie la nivelul grupului PD-L privind problemele de functionare a acestuia, insa discutia ar trebui amanata dupa votul dat asupra motiunii de cenzura.

In momentul de fata, spune Voinescu, prioritatea grupului este motiunea de cenzura a PD-L.

"Din punctul meu de vedere, o asemenea discutie trebuie facuta dupa ziua de miercuri, ziua motiunii de cenzura. Preocuparea noastra trebuie sa fie motiunea si votul de miercuri. Trebuie sa fim foarte concentrati pe aceasta chestiune, dar nu este deloc tarziu sa reluam discutia de miercuri incolo", a declarat Voinescu, pentru NewsIn.

Pe de alta parte, pedelistul a spus subiectul problemelor care au aparut la votul privind reducerea TVA la alimentele de baza si neimpozitarii pensiilor sub 2.000 de lei vor trebui analizate dupa motiune.

"Toate problemele legate de functionarea grupului trebuie discutate, dar dupa miercuri, pentru ca zilele de luni si marti vor fi zile de razboi psihologic al Opozitiei. Sigur ca trebuie sa discutam", a mai spus Sever Voinescu.

Acesta a evitat sa comenteze daca o analiza poate determina schimbarea conducerii grupului PD-L din Camera Deputatilor: "Nu stiu pana unde se poate merge."

Liderul deputatilor PD-L, Mircea Toader, a spus, miercuri, ca nu-si pune problema de a demisiona, in urma erorii votarii legilor privind TVA si neimpozitarea pensiilor sub 2.000 de lei, dar ca, daca partidul i-o va cere, nu se agata de functie.

"Eu personal nu-mi propun acest lucru, de a demisiona, dar, sigur, daca va fi o analiza pertinenta, nu ma agat, fiindca nu este o mare bucurie din punct de vedere al activitatii mele", a precizat liderul deputatilor PD-L.

Eveniment Quarterly Report

Traseismul, boala incurabilă a politicii românești. Toate partidele parlamentare au deschis porțile pentru trădători
Traseismul, boala incurabilă a politicii românești. Toate partidele parlamentare au deschis porțile pentru trădători
Cu doar câteva luni înainte de maratonul celor patru rânduri de alegeri din 2024, partidele parlamentare au început să îmbrățișeze fenomenul traseismului politic și au deschis ușa, cu...
Primarul Nicușor Dan anunță că lucrările pentru reparaţia trotuarelor continuă FOTO
Primarul Nicușor Dan anunță că lucrările pentru reparaţia trotuarelor continuă FOTO
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a anunțat duminică, 24 septembrie, că lucrările pentru reparaţia trotuarelor continuă. Administraţia Străzilor Bucureşti execută, în prezent, reparaţii...
#Sever Voinescu Camera Deputatilor, #Sever Voinescu grup PDL , #deputat