Blaga: Situatia lui Voinescu va fi discutata joi la Constanta

Luni, 14 Ianuarie 2013, ora 12:57
1809 citiri
Blaga: Situatia lui Voinescu va fi discutata joi la Constanta

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat luni ca "nu mai departe de joi" se va face o analiza in cadrul filialei din Constanta avand in vedere cerere organizatiei de a-l exclude pe Sever Voinescu din partid, iar in cadrul BPN de saptamana viitoare se va lua o decizie in acest sens.

Fiind intrebat ce va face cu cei care fac declaratii in afara partidului, presedintele PDL a spus ca el nu ingradeste nimanui dreptul la opinie, dar corect ar fi sa iti spui punctul de vedere in interiorul partidului, iar in cazul celor care au facut campanie contracandidatilor PDL, cum este si Sever Voinescu o sa existe o analiza si se va propune BPN masurile care se impun "perfect statutar".

"Aici nu as vrea sa ingradesc nimanui dreptul la opinie, dimpotriva. Sigur ca din punctul de vedere al partidului corect ar fi sa iti spui punctul de vedere in interiorul partidului si noi i-am invitat de fiecare data si in BPN si in alte intalniri informale colegii care doresc si au pareri sa si le si spuna fara nicio problema.

Nu exista din acest punct de vedere nicio frana, dar alti colegi care au facut din pacate lucruri inadmisibile, adica campanii impotriva partidului conducand campanii ale contracandidatilor nostri din partea altor partide aici o sa analizam situatiile de la caz la caz si o sa propunem BPN masurile care se impun perfect statutar", a precizat el.

Intrebat daca subiectul Sever Voinescu va fi abordat in cadrul sedintei BPN de luni si daca este nevoie de excluderea lui, Blaga a sustinut ca o astfel de decizie se va lua in cadrul sedintei de saptamana viitoare dupa ce conducerea PDL va face o analiza "la fata locului", in organizatia din Constanta.

"Exista o solicitare in acest sens a organizatiei din Constanta dar nu mai departe decat joi cred vom analiza situatia in organizatia din Constanta pe baza unui program pe care il va aproba BPN si o sa discutam la fata locului, Si dupa ce ne lamurim din toate punctele de vedere luni o sa facem propunerile necesare in birou (BPN n.r.). Astazi nu vom discuta lucrul asta", a fost raspunsul lui.

Fiind intrebat daca el considera ca Sever Voinescu este in afara PDL prin ceea ce a facut, democrat-liberalul a afirmat ca nu s-ar fi asteptat de la un coleg din conducerea partidului sa faca campanie unui contracandidat al PDL.

"V-am spus ceea ce am avut de spus, nu m-as fi asteptat de la un coleg din conducerea partidului, vicepresedinte, sa faca campanie pentru un candidat unui alt partid. Este nestatutar, dar discutam toate lucrurile astea cu toate datele saptamana viitoare", a conchis Vasile Blaga.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Sever Voinescu excludere PDL, #Sever Voinescu PDL Constanta , #PDL