PDL cere iesirea lui Sova din politica

Joi, 08 Martie 2012, ora 14:22

   

PDL cere iesirea lui Sova din politica
Purtatorul de cuvant al PDL, Sever Voinescu, a transmis ca formatiunea din care face parte cere iesirea din viata politica a senatorului PSD Dan Sova, pentru declaratiile in care a negat Holocaustul din Romania.

Voinescu l-a criticat si pe presedintele PSD, Victor Ponta, spunand ca, initial, i-a luat acestuia apararea, comparand situatia cu cea a "Domnului Goe", personaj dintr-o opera a lui Caragiale.

"Ne uimeste reactia prietenului si presedintelui sau, domnul Ponta. Domnul Ponta spune marti 'a fost o exprimare gresita, si-a cerut scuze', apoi, a doua zi pe blog, ca nu are nicio scuza. I-o fi trebuit timp sa se dumireasca, dar decizia pe care a luat-o arunca in ridicol seriozitatatea atitudinii pe care, ca presedinte al socialistilor, ar fi trebuit s-o aiba.

Ce a facut domnul Ponta? L-a trimit intr-o calatorie la Washington. Daca n-ar fi tragic, am fi in situatia domnului Goe, pe care, ca sa nu ramana repetent, il trimite intr-o plimbare", a spus Voinescu intr-o conferinta de presa.

Acesta a mai spus ca nu era necesar ca Sova sa fi mers la Washington, ci era de ajuns sa citeasca raportul pe tema Holocaustului.
Citeste mai multe despre
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2747 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
Utilizator sters
Cotoiiiiiiiii!
...Hoții de voturi și fraudacii portocalii nu au dreptul să chirăie deloc,absolut deloc.
Nu te pronunți tu,hoțule de voturi,de ce a declarat oricine altcineva.

Liquidați ciupacabrele ciumei portocalii gen Cotoi!
darnic00
rank 5
Ambidextru.
Corect nu se spune "hot de votruri" ci "hoti de voturi" pentru ca si dragul dumneavoastra Mihai Voicu de la USL avea absolut aceleasi atributiuni cu Sever Voinescu atunci cand s-au numara eronat voturile, deci fiti va rog vertical si recunoasteti ca daca PD-L a furat, si USL a furat. Asa, egal si frateste. Apoi nu ar fi indicat, pentru dumneavoastra ca simpatzant, votant, cotizant, si ce mai sunteti dumneavoastra pe la USL, sa puneti in aceeasi pagina numele lui Sova si cuvantul "hot". Ca automat se fac unele conexiuni si iarasi ne aducem aminte de milionul de euro incasat "cinstit" de domnul Sova, alaturi de dommul Ponta, de la IML Oltenia, adica din Bugetul Romaniei in definitiv.
andrei27
rank 5
Ia mai citeste toa'rase..
Poate ai vrut sa spui Stoica & asociatii cati bani au luat de la regii si ministere pentru reprezentare.
Daca IML Oltenia e "bugetara" cum sugerezi, de ce nu le-au fost reduse salariile cu 25%?
Hai... studiaza si mai incet cu lozincile portocalii.
marco62
rank 5
Sa inteleg
ca se poate fura fara nici o problema daca ... nu suntem vazuti. Daca totusi suntem prinsi ulterior, vina se imparte intre cel care fura si cel care a fost neatent.
Stranie logica.
tata lor
rank 5
@Ambidextru
Am apreciat intotdeauna umorul(si negru):
"ciupacabrele ciumei portocalii",si-mi aduc aminte de "holocausteritate"!
Dele
rank 5
In ceai sau tablete ?
.
Dele
rank 5
@Ambidestru ! Cu lingurita sau cu causul ?
.
darnic00
rank 5
Din pacate acum nu se mai poate face nimic.
Solutia corecta nu ar fi iesirea domnului Sova din politica, sau a tovarasului Sova, pentru a-i defini in acest fel si partidul, decizia corecta ar fi fost neintrarea lui Sova in politica.
nandujonson
rank 3
A spus domnul Sova adevarul , sau...nu ?
El insusi fiind...evreu.
Stan
rank 5
Am mai spus-o, nu era cazul sa se foloseasca opinia aceasta...
...a lui Sova pentru a obtine avantaje politice; opinia manifestata de Sova nu este doar a lui si de fapt este favorabila Romaniei.
darnic00
rank 5
@ andrei27, 14;50.
Toar'su, atata timp cat IML Oltenia primeste bani, sub forma de subventii, directe sau indirecte de la Bugetul Romaniei se cheama ca sunt bugetari, tovarase. Ca nu sunt 100% bugetari, este adevarat, dar daca primesti un sigur leu de la Buget inseamna ca totusi esti bugetar.
andrei27
rank 5
Scuza-ma to'arasu' capitalist dar pricepi putin si greu
Asta e o concluzie la care am ajuns de mult, dar dupa mintea ta si ALRO (care primeste subventii/scutiri indirecte) e tot "bugetara" si Dacia si Sidex... ma faci sa rad, nu e o insulta/jignire, dar zau ca pricepi... aproape nimic. :))
darnic00
rank 5
@marco62, 14;57
Sa nu intelegi ce ai inteles dumneata, ca intelegi gresit. Acolo s-au furat voturi cu acceptul mutual daca doriti a domnului Mihai Voicu, si implicit al intregului USL, pentru ca USL a plecat atunci din Sala tocmai pentru ca USL sa poata trece Legea Pensiilor in varianta agreata de PD-L din motive pragmatice, dar neagreata de USL, din motive populiste. "Furtul" a fost descoperit de jurnalisti, nu de parlamentarii USL, asa cum ar fi fost firesc, iar USL a chibzuit ca ar fi un bun prilej sa dea ei cu piatra, ca sa adune ei capital electoral.
ribelalu
rank 1
legea a fost votata...
de putere, dar nu a fost promulgata de Basescu. A fost retrimisa in parlament unde a fost votata din nou. De data asta fara sa mai poata fi contestata din punctul de vedere al cvorumului.
comment
rank 2
Sova, marginalul exclus
Sova, intamplator de la psd, a negat Holocaustul. Facandu-se vinovat de antisemitism, i se cere iesirea din viata politica. Cum de a fost monitorizat atat de sever un marginal din psd, in timp ce chiar Zeus, seful pdl, scapa din vedere? Caci acesta a afirmat clar ca ar fi fost aliatul lui Hitler, chiar intr-o masura mai mare decat Ion Antonescu. I se va cere lui il Grande iesirea din politica? Asteptam pe dl Voinescu sa ii ceara sefului sau iesirea din politica. Sau antisemitismul are si el culoare politica?
Stan
rank 5
Comment, ori te faci ca nu intelegi ori stai rau tare cu IQ...
Basescu s-a referit doar la participarea Romaniei la razboiul contra imperiului bolsevic ce tocmai reocupase cu brutalitate Basarabia si Bucovina de Nord, nu la o aliniere la politica antisemita a lui Hitler
koko51955
rank 5
Prietene Stan, individul este prea limitat...
...ca sa inteleaga ceva din politica. Nu-l judeca prea aspru, gandeste-te ca este un alt ratacit, ca si alti cativa pe aici, pe forum. Am zis.
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor