Sever Voinescu: Incercarea Opozitiei de a lega PD-L de scandalul din vami, josnica (Video)

Vineri, 11 Februarie 2011, ora 11:43
18686 citiri
Sever Voinescu: Incercarea Opozitiei de a lega PD-L de scandalul din vami, josnica (Video)
Foto: Antena 3

Democrat-liberalul Sever Voinescu considera ca incercarea Opozitiei de a lega PD-L de coruptia din vami este "josnica si jignitoare" si neaga categoric orice implicare a membrilor democrat-liberali in coruptia din vami.

"PD-L respinge categoric teza adversarilor politici conform careia PD-L ar fi implicat ca partid in afacerile murdare de la granite. Aceasta incercarea de a lega PD-L de coruptia si afacerile din vami este josnica si jignitoare", a declarat, vineri, deputatul, intr-o conferinta de presa.

"Blamarea intregului partid este inacceptabila. Cu atat mai intolerabila este operatiunea pur stalinista de a invinovati intregul PDL, cu cat vine dintr-o tabara politica in a carei conducere gasim chiar de adversarii profesori de coruptie din aceasta tara, adica PSD-sau din partea aliatilor lor, reprezentanti de ieri si de azi de ilustrii protagonisti ai unor uriase scandaluri mediatice legate de vama pe parcursul ultimilor ani, e vorba despre PNL", a completat Sever Voinescu.

"PD-L constata cu ingrijorare ca, in ultima vreme, orice actiune judiciara de amploare menita sa combata coruptia, evaziunea fiscala sau contrabanda este imediat deturnata politic. La fel s-a intamplat si se intampla in aceste zile cu actiunea structurilor statului de combatere a coruptiei, evaziunii fiscale si contrabandei din sistemul nostru vamal. Deturnarea sensului acestor actiuni anticoruptie incearca sa decredibilizeze statul roman in ochii propriilor cetateni, in urmarirea cinica a unor profituri electorale imediate", a continuat deputatul.

Democrat-liberalul neaga acuzatiile conform carora membrii PD-L sunt implicati in scandal si spune ca partidul este acuzat pe nedrept in cazul spagii de la vami. Totusi, daca exista membri ai PD-L, implicati in scandalul din vami, Sever Voinescu asigura ca acestia vor ajunge in instanta.

"Daca exista indici referitoate la membri ai PD-L, implicati in actiunile de la vama, PD-L este convins ca acestea vor merge in instanta. (...) Guvernul este decis sa mearga pana la capat in actiunea de curatare a vamilor. De asemenea, PD-L este de parere ca niciun Guvern anterior nu a creat o asemenea actiune de amploare pentru a elimina coruptia de la granite", a mai spus Sever Voinescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#Sever Voinescu PDL, #voinescu scandal spaga vami, #pdl coruptie vami , #PDL