Sever Voinescu: Minciunile lui Ponta nu tin de foame. Dumnezeule, ce a ajuns PDL?

Joi, 14 Martie 2013, ora 23:01
3012 citiri
Sever Voinescu: Minciunile lui Ponta nu tin de foame. Dumnezeule, ce a ajuns PDL?

Sever Voinescu a declarat, joi, ca oamenii incep sa-si dea seama ca "toate minciunile lui Ponta nu tin de foame, nu tin de frig. In plus, el si-a criticat colegii care se complac intr-o postura umilitoare, acceptand "palme" de la PNL.

Fostul vicepresedinte al PDL a afirmat ca a intalnit mai multe persoane in varsta care "injurau" Guvernul Ponta dupa ce au vazut cat de mult au de platit la intretinere, spunand ca "oamenii incep sa se dumireasca" si sa-si dea seama ca "toate minciunile lui Ponta nu tin de foame, nu tin de frig si ies la iveala asa cum sunt, adica cu adevarat daunatoare pentru poporul roman", a declarat Voinescu, citat de Mediafax si preluat de B1TV.

Voinescu, unul dintre sustinatorii motiunii Monicai Macovei, a mai spus ca PDL continua scaderea in sondaje pentru ca "in mintea oamenilor, PDL nu este opozitie" si asta din cauza actualei conduceri a partidului care nu face cunoscuta vocea PDL in parlament.

"Altii cresc. PDL deocamdata cu acest lider a pierdut aceasta cursa, desi in mod natural trebuia sa o castige, aceea de a fi principalul partid de opozitie. Toate aceste lucruri ne indeamna pe noi, cei care sustinem motiunea 'Reformistii', ca actuala conducere nu vede pericolul imens care paste PDL, acela ca, USL se rupe, iar PNL cu forta considerabila pe care o are se va legitima forta de dreapta a Romaniei.

De altfel vedeti, Crin Antonescu o face deja. Il contrazice cineva de la noi? Nu. Dimpotriva. Noi livram trupeti in marele partid de dreapta al lui Crin Antonescu. Si vreau sa mai sesizati ca niciunul din motiunea 'Reformistii'nu a plecat din partid, desi de cate ori era vorba de excluderi, erau vizati", a mai subliniat Sever Voinescu.

Totodata, Voinescu a adaugat ca sub conducerea Monicai Macovei PDL va duce o batalie pentru a-i convinge pe oameni ca aceasta formatiune este un partid de dreapta, nu PNL.

"Noi suntem surprinsi sa constatam ca, in ultima vreme, sunt colegi care fac bezele catre PNL, dar suntem si mai surprinsi sa constatam ca se complac intr-o situatie, cel putin din punct de vedere politic, umilitoare. De cate ori mai fac cate un zambet catre PNL, PNL se uita la noi si ne mai da o palma, si ei iar fac cu mana, PNL iar ne da o palma, si ei iar fac cu mana. Dumnezeule, ce a ajuns PDL?", a spus Voinescu, citat de Mediafax.

Monica Macovei a participat, la Bistrita, la o intalnire cu membrii PDL Bistrita-Nasaud. Ea a fost insotita de Sever Voinescu si de Adrian Papahagi.

Citeste si:
Cristian Tudor Popescu: "La acest congres, președintele PNL a fost reales: Klaus Iohannis"
Cristian Tudor Popescu: "La acest congres, președintele PNL a fost reales: Klaus Iohannis"
Cristian Tudor Popescu este de părere că după Congresul PNL desfășurat sâmbătă, 25 septembrie, adevăratul câștigător este Klaus Iohannis, care a fost „reales președinte PNL”....
Marcel Ciolacu, după Congresul PNL: "Nu a fost un festival al democraţiei, a fost un festival al COVID-ului"
Marcel Ciolacu, după Congresul PNL: "Nu a fost un festival al democraţiei, a fost un festival al COVID-ului"
Marcel Ciolacu a declarat despre Congresul PNL de sâmbătă, 25 septembrie, că „nu a fost un festival al democraţiei, a fost un festival al COVID-ului” şi că a asistat la o ruşine...
Sursa: Ziare.com