Sever Voinescu: Nici vorba sa-si dea Emil Boc demisia!

Autor: Ana Ilie
Vineri, 27 Aprilie 2012, ora 20:21
2061 citiri
Sever Voinescu: Nici vorba sa-si dea Emil Boc demisia!

Purtatorul de cuvant al PDL, Sever Voinescu, a infirmat zvonurile potrivit carora Emil Boc si-a dat sau isi va da demisia de la sefia partidului, in urma caderii Guvernului Ungureanu.

"Nici vorba de asa ceva. Am vazut ce zvonistica manipulatorie am avut inainte de motiune, ma astept acum sa fie si mai mare. Dar presedintele Emil Boc este in continuare presedintele partidului. Nimeni nu i-a cerut demisia", a spus Voinescu.

Acesta a precizat ca intalnirea de vineri-seara de la PDL este informala, si are drept subiect actualitatea politica. "Sunt lideri ai partidului, e ceva informal, nu e sedinta. Actualitatea politica. Nici vorba de demisii", a subliniat acesta.

Guvernul Ungureanu a picat - Basescu il propune pe Ponta premier? - LIVE

In ceea ce priveste planurile de viitor, "mergem in aceeasi formula, ne ocupam acum de depunerea listelor de candidati, suntem pe ultima suta de metri".

"Ce s-a intamplat azi e un moment democratic, este si va trebui sa fie o extraordinara oportunitate pe care nu o putem rata de modernizare a partidului", a incheiat Voinescu.

Potrivit Realitatea Tv, liderii PDL se vor reuni, vineri seara, cu presedintii de organizatii judetene, pentru a analiza situatia creata prin caderea Guvernului Ungureanu.

Emil Boc: Minoritatile ne-au lucrat pe la spate

Surse din PDL au precizat ca este posibil sa se discute si despre o eventuala demisie a presedintelui Emil Boc.

Boc a declarat, vineri, dupa adoptarea motiunii de cenzura, ca va lua o decizie in zilele urmatoare, intrebat daca ia in calcul sa-si dea demisia de la conducerea PDL."Voi lua o decizie si voi vedea in zilele urmatoare ce voi face", a afirmat Boc, intrebat daca demisioneaza de la conducerea PDL.

#Sever Voinescu demisie Emil Boc, #Sever Voinescu demisie presedinte PDL , #PDL