Sever Voinescu: Nu exista martiri ai reformei

Marti, 26 Ianuarie 2010, ora 16:18
1633 citiri
Sever Voinescu: Nu exista martiri ai reformei

Nu exista martiri ai reformei in PD-L, sustine deputatul democrat-liberal Sever Voinescu, adaugand ca in formatiune au mai existat dezbateri cu privire la reforma.

Voinescu sustine ca ideile lansate de europarlamentarii Monica Macovei si Cristian Preda in BPN (legate de o noua politica de resurse umane, reasezarea organizatorica a partidului si clarificarea identitatii doctrinare) nu lanseaza discutii noi.

"Discutiile despre reforma PDL continua. Trebuie spus limpede ca ele nu au inceput cu discutia avuta luni in BPN de cei doi colegi si nu se vor termina aici. Pot depune marturie ca, fara presa si fara bloguri, discutii extrem de transante cu privire la aceste subiecte au avut loc la diferite niveluri ale partidului", a declarat Sever Voinescu.

Deputatul adauga ca, desi Macovei si Preda au facut propuneri concrete de actiuni pentru rezolvarea problemelor in partid, unele solutii propuse de alti colegi sunt chiar "mai radicale".

"Eu stiu ca presa adora sa mediatizeze eventualii martiri ai reformei, dar ei nu exista si, daca lucrurile merg inainte astfel, nici nu vor exista. Alaturi de Cristi Preda, si eu cred ca aceste discutii vor duce la schimbarea profunda a partidului si ne vor intari pentru confruntarile electorale care urmeaza. Drumul pe care s-a pornit este un drum bun. Sper sa nu deraiem!", conchide Voinescu.

Monica Macovei si Cristian Preda au prezentat luni, in Biroul Permanent al PD-L, propuneri pentru modernizarea partidului.

Europarlamentarul Cristian Preda s-a lansat, in ultima perioada, in critici la adresa conducerii, acuzand politica de resurse umane defectuoasa, dupa ce Honorius Prigoana, fiul afaceristului Silviu Prigoana, a fost desemnat candidat al partidului pentru postul de deputat in colegiul 1 al Capitalei.

Citeste si:
Liderii PNL speră că Ciucă va pica în Parlament. Ce plan a conceput Florin Cîțu - surse
Liderii PNL speră că Ciucă va pica în Parlament. Ce plan a conceput Florin Cîțu - surse
Liderul PNL Florin Cîțu și apropiații săi din conducerea partidului speră că generalul Nicolae Ciucă nu va trece de votul Parlamentului. Prin urmare, președintele Klaus Iohannis va...
Pod inaugurat la capete diferite de PSD şi PNL pentru a separa "apele". Slujba religioasă a unit delegațiile la jumătate
Pod inaugurat la capete diferite de PSD şi PNL pentru a separa "apele". Slujba religioasă a unit delegațiile la jumătate
Un pod a fost inaugurat cu mare fast, la ambele capete, în județul Buzău. Este vorba despre podul care leagă orașul Buzău de localitatea Vadu Pașii. La un capăt panglica a fost tăiată...
Sursa: Ziare.com