Sever Voinescu: Nu exista martiri ai reformei

Marti, 26 Ianuarie 2010, ora 16:18
1898 citiri
Sever Voinescu: Nu exista martiri ai reformei

Nu exista martiri ai reformei in PD-L, sustine deputatul democrat-liberal Sever Voinescu, adaugand ca in formatiune au mai existat dezbateri cu privire la reforma.

Voinescu sustine ca ideile lansate de europarlamentarii Monica Macovei si Cristian Preda in BPN (legate de o noua politica de resurse umane, reasezarea organizatorica a partidului si clarificarea identitatii doctrinare) nu lanseaza discutii noi.

"Discutiile despre reforma PDL continua. Trebuie spus limpede ca ele nu au inceput cu discutia avuta luni in BPN de cei doi colegi si nu se vor termina aici. Pot depune marturie ca, fara presa si fara bloguri, discutii extrem de transante cu privire la aceste subiecte au avut loc la diferite niveluri ale partidului", a declarat Sever Voinescu.

Deputatul adauga ca, desi Macovei si Preda au facut propuneri concrete de actiuni pentru rezolvarea problemelor in partid, unele solutii propuse de alti colegi sunt chiar "mai radicale".

"Eu stiu ca presa adora sa mediatizeze eventualii martiri ai reformei, dar ei nu exista si, daca lucrurile merg inainte astfel, nici nu vor exista. Alaturi de Cristi Preda, si eu cred ca aceste discutii vor duce la schimbarea profunda a partidului si ne vor intari pentru confruntarile electorale care urmeaza. Drumul pe care s-a pornit este un drum bun. Sper sa nu deraiem!", conchide Voinescu.

Monica Macovei si Cristian Preda au prezentat luni, in Biroul Permanent al PD-L, propuneri pentru modernizarea partidului.

Europarlamentarul Cristian Preda s-a lansat, in ultima perioada, in critici la adresa conducerii, acuzand politica de resurse umane defectuoasa, dupa ce Honorius Prigoana, fiul afaceristului Silviu Prigoana, a fost desemnat candidat al partidului pentru postul de deputat in colegiul 1 al Capitalei.

Citește și:
Începe distribuirea cardurilor de energie. Plățile din ajutorul de încălzire vor putea fi făcute și online
Începe distribuirea cardurilor de energie. Plățile din ajutorul de încălzire vor putea fi făcute și online
Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Marcel Boloş, a anunțat marți, 31 ianuarie, că Guvernul a aprobat a treia modalitate de efectuare a plăţilor din ajutorul de încălzire,...
Guvernul a făcut pe placul primarilor și președinților de CJ. Sporuri mărite cu 50%. Condițiile puse de executiv
Guvernul a făcut pe placul primarilor și președinților de CJ. Sporuri mărite cu 50%. Condițiile puse de executiv
Primarii şi preşedinţii de consilii judeţene care gestionează proiecte din fonduri externe nerambursabile vor primi un spor majorat la 50% de la 25%, a anunţat marţi ministrul Investiţiilor...