Sever Voinescu: PD-L are nevoie de reguli si oameni noi

Duminica, 10 Ianuarie 2010, ora 22:40
3493 citiri
Sever Voinescu: PD-L are nevoie de reguli si oameni noi
Foto: wordpress.com

Secretarul Camerei Deputatilor, Sever Voinescu, a declarat duminica seara ca momentan PD-L are nevoie de reguli noi si de oameni noi deoarece a devenit un partid mare, care are in acest moment un premier si ministri, adica responsabilitati uriase.

"PD-L are nevoie de oameni competenti, iar noi avem o rezerva de cadre, daca imi permiteti expresia, dar mai avem nevoie si de altii. Guvernarea acestei tari este o chestiune extrem de complicata", a precizat democrat liberalul, invitat intr-o emisiune a Antena 3.

Sever Voinescu a comentat si candidatura lui Honorius Prigoana si a spus din nou ca tanarul politician a fost cea mai buna solutie pentru PD-L.

"Silviu Prigoana nu este oligarh si daca spunem nepotism atunci cand un politician isi aduce un fiu sau o fiica pe listele partidului, atunci putem spune: da, este nepotism. Nu este insa nepotism daca pana la urma Honorius Prigoana candideaza, are de infruntat un vot popular si functia pe care o vizeaza este una data prin vot. Daca i-o da partidul sau Prigoana insusi aceasta functie era nepotism", a comentat deputatul.

Sever Voinescu a comentat si conflictul dintre Alina Mungiu Pippidi si Elena Udrea si a spus ca este oarecum ingrijorat.

"Aceasta disputa are efect. Insa in interiorul PD-L cred ca o mare majoritate care comenteaza acest conflict se situeaza de partea doamnei Udrea. Eu cred ca este genul de situatie in care vorbim de doua tipuri de logica: una idealista si alta pragmatica. Ma linistesc pe mine insumi spunandu-mi ca acest tip de dezbatere este eterna atata vreme cat politica va exista pe lumea asta, dar in mod real sunt ingrijorat", a mai completat acesta.

Sever Voinescu a precizat ca principala problema a PSD e ca oameni ca Cristian Diaconescu nu sunt suficienti ascultati.

"Cand vine vroba de Mircea Geoana am un impul,s dar ma opresc pentru ca e vorba de o chestiune personala. "Feeling-ul" (sentimentul n.red.) meu imi spune ca Geoana va fi dat jos. In general oamenii care pierd trebuie sa plece si sa faca loc altora chiar si oamenii care castiga continuu trebuie sa plece", a precizat Voinescu.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#Sever Voinescu reguli noi, #oameni noi PDL , #PDL