Soarta lui Sever Voinescu in PDL, transata luni

Luni, 21 Ianuarie 2013, ora 10:23
1807 citiri
Soarta lui Sever Voinescu in PDL, transata luni

Democrat-liberalii se intrunesc, luni, in sedinta pentru a discuta excluderea lui Sever Voinescu din partid.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a anuntat recent ca este posibil ca Sever Voinescu, cel care a demisionat din functia de vicepresedinte PDL, sa fie exclus din partid pentru ca in timpul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare a sustinut-o pe Maria Stavrositu, candidat PP-DD.

Organizatia judeteana PDL Constanta a solicitat, saptamana trecuta, excluderea lui Voinescu din partid, cu prilejul sedintei Biroului Permanent National.

In apararea lui Sever Voinescu a venit colegul sau de partid, eurodeputatul PDL Cristian Preda, care l-a criticat dur pe liderul PDL, Vasile Blaga, pe care l-a acuzat ca nu stie statutul PDL si ca vrea sa asiste la executii.

"Se pare ca Vasile Blaga nu cunoaste statutul PDL. Astazi, el a declarat ca va discuta situatia lui Voinescu cu organizatia din Constanta, care cere excluderea fostului deputat. Voinescu e insa membru al organizatiei din Prahova, asa ca, potrivit statutului, Blaga va trebui sa mearga la Ploiesti, nu la malul marii", a scris Cristian Preda pe blogul personal.

Blaga vrea sa il excluda pe Voinescu din PDL - vezi de ce

Sever Voinescu a demisionat pe 14 decembrie din functia de vicepresedinte PDL, motivul invocat fiind rezultatul slab obtinut de partid la alegerile parlamentare.

#Voinescu exclus PDL, #soarta Voinescu PDL , #PDL