Voinescu, despre o noua suspendare: Antena 3 conduce USL

Joi, 30 August 2012, ora 15:36
5821 citiri
Voinescu, despre o noua suspendare: Antena 3 conduce USL

Deputatul PDL Sever Voinescu considera ca declaratia lui Dan Voiculescu despre o noua suspendare a lui Traian Basescu, in luna octombrie sau noiembrie, e dovada obsesiei acestuia si a faptului ca postul controlat de el, Antena 3, este un adevarat organ de conducere pentru USL.

"Omul (Dan Voiculescu - n.red.) nu face decat sa-si urmeze obsesia. Tipul e in asemenea masura dominat de obsesie ca nu vede ca pretul e sa se duca in gard USL. Pe el oricum nu-l intereseaza USL, e doar o unealta pentru a-l da jos pe Traian Basescu.

E necesar ca stanga sa se desparta de Antena 3, care nu e doar o unealta, e comitetul de conducere al USL. Ce se dezbate in studio devine program de actiune politica pentru USL. (..)USL, luandu-se dupa Antena 3, se duce cu capul in zid. Daca da un semn de intelepciune se desparte de Antena 3, dar nu-mi fac iluzii ca acest lucru se va intampla", a spus Voinescu pentru Ziare.com.

Voiculescu nu s-a saturat de suspendari

Presedintele de onoare al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a declarat ca el recomanda ca o noua suspendare a lui Traian Basescu sa aiba loc in toamna acestui an.

"Romanii doresc demiterea lui Traian Basescu, iar articolul 95 din Constitutie permite fara nicio problema declansarea unei noi proceduri de suspendare. Insa, daca se va mai initia o asemenea procedura, ar fi recomandabil sa se desfasoare la sfarsitul lui octombrie, inceputul lui noiembrie, astfel incat referendumul pentru demitere sa poata fi organizat in aceeasi zi cu alegerile parlamentare, din respect pentru cetateni si din ratiuni economice", a spus Voiculescu intr-un interviu pentru Agerpres.

Dreapta, contraoferta pentru agresiunea socialista

Sever Voinescu a comentat si crearea noii Aliante de Centru Dreapta.

"Va fi contraoferta electorala a formatiunilor de centru-dreapta pentru a opri ascensiunea pentru controlul statului a doctrinei numite USL, aceasta agresiune socialista asupra fragilei noastre democratii", ne-a declarat deputatul PDL.

Intrebat despre contrele dintre liderul Noii Republici, Mihail Neamtu, si Elena Udrea, si daca se asteapta la altele in interiorul aliantei, Voinescu a raspuns: "Vor mai fi, pe centru-dreapta temperamentele sunt accentuate, oamenii au temperament. Nu-mi fac iluzii ca vom fi o tabara armonioasa, dar e important ca ramanem impreuna."

Citește și:
Cine este anonimul care a autorizat protestul AUR programat pe 2 octombrie: ”Am 100 de prieteni care vor fi atenți la participanți”
Cine este anonimul care a autorizat protestul AUR programat pe 2 octombrie: ”Am 100 de prieteni care vor fi atenți la participanți”
Un consilier parlamentar AUR, cu un profil puțin cunoscut pe scena publică, se află în spatele protestului la care sunt chemați masiv oameni și care va avea loc în Piața Universității din...
Nicolae Ciucă și-a dat OK-ul pentru demisia lui Sorin Cîmpeanu: ”România are nevoie de stabilitate şi coerenţă”
Nicolae Ciucă și-a dat OK-ul pentru demisia lui Sorin Cîmpeanu: ”România are nevoie de stabilitate şi coerenţă”
Premierul Nicolae Ciucă a anunţat joi seară, 29 septembrie, că a acceptat demisia lui Sorin Cîmpeanu din funcţia de ministru al Educaţiei. ”Am acceptat astăzi demisia domnului Sorin...