Voinescu, in apararea lui Macovei: Blaga e toata ziua la partid si la ce ne-a folosit?

Joi, 21 Februarie 2013, ora 17:14
1707 citiri
Voinescu, in apararea lui Macovei: Blaga e toata ziua la partid si la ce ne-a folosit?

Sever Voinescu il ironizeaza pe presedintele PDL, Vasile Blaga, dupa ce acesta i-a transmis Monicai Macovei, posibila contracandidata la Conventia din martie, ca partidul nu se conduce prin corespondenta, adica de la Bruxelles.

"Grijuliu, domnul Vasile Blaga aminteste doamnei Macovei ca PDL nu se conduce prin corespondenta (adica, vezi Doamne!, daca vrea sa fie presedinte de partid, Monica trebuie sa renunte la Parlamentul European si, vezi mai bine Doamne!, stim noi ca nu ar renunta, ca leafa-i prea buna acolo).

De acord. Dar as mentiona, in context, ca nici prezenta 24 de ore din 24 in sediul de partid nu pare a fi solutia. Domnul Blaga, stie toata lumea, e toata ziua la partid. Si la ce ne-a folosit?", scrie Sever Voinescu pe contul sau de Facebook.

Presedintele PDL a salutat joi dimineata anuntul unei posibile candidaturi a europarlamentarului democrat-liberal Monica Macovei la sefia partidului, precizand insa ca nu a avut vreo discutie cu aceasta pe marginea intentiei sale de a candida.

"Competitia e foarte bine primita in interiorul partidului. Nu stiu daca poti fi presedinte de partid de pe functia de europarlamentar. Daca va castiga, trebuie sa stea in Bucuresti, pentru ca nu poti sa conduci partidul prin corespondenta", a explicat liderul democrat-liberal.

Blaga: Iohannis, o arma in razboiul PNL-PSD. Ce spune despre o candidatura a lui Macovei

Monica Macovei nu a anuntat oficial daca intentioneaza sau nu se se inscrie in cursa pentru presdintia PDL, singura care a facut acest lucru fiind Elena Udrea.

In schimb, europarlamentarul PDL a declarat joi ca isi doreste ca presedintele partidului si candidatul sau la presedintia Romaniei sa fie ales de toti membrii sai, nu doar de delegati.

Macovei vrea alegeri primare si motiune "reformista" - Corespondenta Bruxelles

De asemenea, a a declarat ca isi doreste sa existe o motiune a grupului "reformist" din PDL. "Avem viziune si vrem sa facem lucrurile altfel", a explicat Macovei.

Rugata sa comenteze afirmatia colegului sau de partid Cristian Preda, care considera ca in PDL ar trebui sa existe o presedintie alcatuita din trei persoane, Macovei a raspuns: "Impartasesc ideea de a avea o conducere care sa includa mai putine persoane. Varianta cu 3 presedinti are un sens, daca sunt din aceeasi tabara si au atributii diferite. Intre cei 3 sa fie egalitate, nu trebuie sa decida unul singur".

C.B.

Citeste si:
Averea fabuloasă adunată de Diana Șoșoacă, senatoarea recent executată silit de ANAF
Averea fabuloasă adunată de Diana Șoșoacă, senatoarea recent executată silit de ANAF
Senatoarea Diana Șoșoacă a fost recent executată silit de către ANAF pentru neplata datoriilor la stat. Conform ultimei declarații de avere a politicianului, aceasta deține numeroase...
Ministrul Digitalizării anunță când vom scăpa de dosarul cu șină. „Semnez zilnic munți de documente”
Ministrul Digitalizării anunță când vom scăpa de dosarul cu șină. „Semnez zilnic munți de documente”
Ministrul Digitalizării, Sebastian Burduja, a declarat sâmbătă, 13 august, că zilnic semnează ”munţi de documente” pe hârtie, dar afirmă că a semnat şi electronic contractul de...