Voinescu: Ponta si Antonescu, cei mai prosti politicieni din ultimii 20 de ani

Luni, 30 Iulie 2012, ora 18:09
3268 citiri
Voinescu: Ponta si Antonescu, cei mai prosti politicieni din ultimii 20 de ani

Vicepresedintele PDL Sever Voinescu critica situatia politica din Romania printr-o postare pe pagina sa de socializare, iar in opinia sa "Ponta si Antonescu sunt cei mai prosti politicieni din ultimii 20 de ani".

"Ponta si Antonescu sunt cei mai prosti politicieni din ultimii 20 de ani! De-aia se si tin in brate unul pe celalalt acum. Doua rebuturi politice a caror socoteala o platesc toti romanii, doua figuri jalnice, profund daunatoare destinului Romaniei... Trist...", scrie Voinescu pe pagina sa de socializare.

Democrat-liberalul considera ca "Ponta si Antonescu au trecut Romania prin foc" in aceasta perioada si puncteaza faptul ca "suspendarea plus referendumul au fost o afacere paguboasa pentru toata lumea".

"In 2009, Traian Basescu a recoltat cam cinci milioane de voturi impotriva sa. Ponta si Antonescu au trecut Romania prin foc, au subminat institutiile statului si au distrus credibilitatea tarii pentru a dovedi ca, dupa trei ani de criza economica dura, inca doua milioane de romani sunt impotriva presedintelui? Oricum ai da-o, suspendarea plus referendumul au fost o afacere paguboasa pentru toata lumea", mai scrie vicepresedintele PDL pe Facebook.

"USL a furat de a stins"

De asemenea, acesta explica in aceeasi postare, referitor la ziua referendumului, ca "PDL are dovezi de furt electoral" iar pentru cei care au votat de mai multe ori, Voinescu le transmite ca "sa se astepte ca nu va trece mult si vor primi o citatie", sustinand ca acest mesaj "nu e o amenintare".

"De data asta, Ponta nu mai poate invoca chestia cu ''cine a furat mai mult'', pentru ca doar ei au jucat pe teren. Si va pot anunta public ca PDL are dovezi de furt electoral si, de data asta, chiar nu-i lasam. Oricine s-a plimbat cu autocarul pe la sectii de votare, a votat de mai multe ori sau a colaborat in orice fel la marsavii electorale cu uslasii, sa se astepte ca nu va trece mult si va primi o citatie", sustine Voinescu.

"Nu e o amenintare, pur si simplu PDL s-a saturat sa fie furat si insultat public de cei mai mari hoti politici pe care i-a produs neantul valah: urmasii partidului comunist. Daca tot vor sa vorbim deschis despre hoti, s-o facem!", mai sustine pedelistul.

Cat despre furtul voturilor din ziua referendumului, vicepresedintele pedelist mentioneaza ca "uselistii au furat de-au stins", in opinia sa "cel putin cinci procente sunt rezultatul malversatiunilor electorale ale echipei conduse de Dragnea".

"Si inca ceva: uselistii au furat de-au stins. Aprecierea mea este ca cel putin cinci procente de prezenta sunt, intr-un fel sau altul, rezultatul malversatiunilor electorale ale echipei conduse de Dragnea. Orice cercetator cat de cat avizat va poate confirma ca evolutia prezentei de la orele 19 la orele 21 este cu totul nefireasca - nu seamana cu absolut nimic din ce stiu sociologii", sublinieaza vicepresedintele PDL.

"Si, in final, sper ca pucistii au inteles ceva din spatele intors pe care l-au primit din partea majoritatii romanilor: Nu poti construi nimic pe ura! Dar ma uit la ei, la ochii lor impietriti si la fetele lor intunecate si imi dau seama ca nu au inteles nimic... Pacat, mare pacat...", conchide Voinescu.

Citește și:
Cum vede Nicolae Ciucă amenințările Rusiei privind un atac nuclear: ”Decizia nu aparține unui singur om”
Cum vede Nicolae Ciucă amenințările Rusiei privind un atac nuclear: ”Decizia nu aparține unui singur om”
Premierul Nicolae Ciucă a vorbit miercuri, 28 septembrie, despre amenințările Rusiei privind folosirea armelor nucleare. Șeful guvernului a susținut că probabilitatea ca un astfel de lucru...
Încă un edil se opune majorării salariilor primarilor: ”Trebuie să fim mai chibzuiți cu banul public”
Încă un edil se opune majorării salariilor primarilor: ”Trebuie să fim mai chibzuiți cu banul public”
Primarul municipiului Arad, Călin Bibart, a anunţat, miercuri, că nu va aplica nicio mărire de salarii pentru el şi viceprimari, afirmând că "este o perioadă în care trebuie să fim mai...