Voinescu: Suntem in competitie ca sa aparam PDL, sa unim, sa cream viitor

Duminica, 24 Februarie 2013, ora 17:01
1851 citiri
Voinescu: Suntem in competitie ca sa aparam PDL, sa unim, sa cream viitor
Foto: Romania Libera

Fostul deputat Sever Voinescu, sustinator al motiunii Macovei, a declarat ca reformistii candideaza pentru a apara PDL de atacurile USL, pentru a uni partidul si a-i da un viitor.

"A sosit vremea responsabilitatii. Candidam pentru ca am primit foarte multe mesaje din partea membrilor PDL, dar si din partea sustinatorilor nostri, care asteapta o solutie pentru constituirea unei drepte viguroase, care sa se opuna actualei puteri socialiste.

Noi vrem sa aparam PDL, vrem sa-i dam viitor si mai ales vrem sa construim in unitate alternativa la puterea socialista. Vrem ca acest partid sa nu fie livrat altei directii. Suntem in competitie ca sa aparam, sa unim, sa cream viitor", a explicat Voinescu.

Monica Macovei candideaza la sefia PDL

Monica Macovei si-a anuntat, duminica, intentia de a deveni sefa a PDL. Ea va prezenta o motiune numita "Reformistii".

"Vrem ca promovarea in functii de partid sa se faca in functie de profesionalism, nu pe bani. PDL nu poate fi condus de oameni care nu sunt credibili. PDL trebuie sa mearga inainte, nu sa stagneze sau sa dea inapoi. Vrem sa schimbam, sa reformam PDL. Vrem un PDL reformat.

PDL are, in opinia noastra, foarte multe lucruri de aparat si mai putine lucruri de lepadat. Noi suntem aici pentru ca vrem sa aparam PDL, vrem sa-i dam viitor si, mai ales, vrem sa construim impreuna, in unitate, alternativa la puterea socialista. Vrem sa aparam PDL in fata agresivitatii dezlantuite a puterii Victor Ponta - Dan Voiculescu - Crin Antonescu, dar si pentru ca vrem ca acest partid sa nu fie livrat unei alte directii decat cea pe care, in mod natural, s-a constituit", a spus Macovei.

#Sever Voinescu alegeri PDL, #Sever Voinescu motiune Macovei, #Sever Voinescu Conventia PDL , #PDL