ACCIDENT PE DEALUL STARMINA / O PERSOANA A DECEDAT SI ALTA A FOST RANITA! CIRCULATIA ESTE BLOCATA INTRE LOCALITATILE ROGOVA SI HINOVA!

Joi, 23 Ianuarie 2020, ora 10:26
211 citiri
Pompierii militari din cadrul Statiei Vanju Mare intervin cu o autospeciala de stingere cu modul de descarcerare la un accident rutier, produs intre un autotren si un autoturism in comuna Rogova pe dealul Starmina.

La sosirea fortelor de interventie, doua persoane se aflau blocate in autoturism. Pompierii au extras o victima, in prezent, actioneaza pentru descarcerarea celei de a doua victime.
Prima victima extrasa de pompieri in stare de constienta, ulterior a intrat in stop cardio-respirator. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.