ACTUALIZARE: ACCIDENTUL MORTAL DE LA ORSOVA A FOST UNUL DE MUNCA! UN SALARIAT AL FIRMEI FLORICOLA A FOST UCIS DE O VIDANJA! ITM-UL FACE CERCETARI!

Luni, 17 Februarie 2020, ora 13:26
140 citiri
Revenind la accidentul de azi dimineata din cartierul Poiana Stelei din Orsova, potrivit unor informatii de ultima ora, se pare ca este vorba despre un accident de munca. Un barbat in varsta de 46 de ani din localitatea Balta judetul Mehedinti in timp ce conducea un autovehicul special, vidanja, a efectua o manevra de mers inapoi moment in care a accidentat mortal un barbat de 57 de ani din municipiul Orsova. Politistii au intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.